Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Milunovic tri puta dobija loptu na glavu i tri puta ocajno sutira...

Posted

Vulić će biti odličan ,zna fudbala ,jedan od retkih od ovih cepanki kao što su Simić i Jevtović.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Posted

Vrhunski gol  1-1

Bravo Vulicu

Na srecu je odbio pozajmicu

Posted

Ето ко ће умјесто Јованчића

Posted

Spartak nije skinuo gaće ,igra fudbal i odmah je utakmica dobra za gledanje .Fin tempo .

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Posted

talentovani crnogorac em veze nema em ga je miloje iz nepoznatih razloga bacio na krilo. lik je realno prodao svaku loptu... 

Posted

Da je srece da Sampion ima bar 3-4 poraza i bar isto toliko neresenih. Ovako gledamo hrkljus i viktorije...

Svaka cast Spartaku na otvorenoj utakmici i napadackom fudbalu.

Posted

Nije klasicna ling long smaracina, pokusavaju da igraju i jedni i drugi. Ne dopada mi se Krstovic, dok je Vulic odlican. Tomane se nije video, tih par situacija gde je dobio loptu mi je delovalo kad da ume brzo da razmislja i da je tehnicki ok. Dupli pas na pocetku i jos par dodavanja kasnije, nadam se da ce biti bolji kad se uigra i da ce poceti da ulazi u sanse.

Posted

Sad pogledah, nisam ni znao da je ovaj Krstovic Rajov igrac. Jasno mi je zasto ne vlada osnovnim fudbalskim vestinama kao sto je prijem lopte npr.

Posted

Cim bude imao sa kim da igra, pokazace da je klasa :D 

Ocekujem rotaciju Krstovic / Tomane, gde ce Tomane da igra drugog napadaca nesto sto igra Ben, a Krstovic sidrasa, ono sto igra Pavkov...

Problem  su SImic i Jevtovic, vise prvi nego drugi...

Posted

ocigledno je rec o novom projektu. a igra krilo jer tamo kao najmanje smeta... 

Posted
11 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Ето ко ће умјесто Јованчића

Njegoš?

Posted

Вулић. Мада и Његош показује да зна фудбала.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...