Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

1 hour ago, Milosh76 said:

To je za sledecu sezonu

:isuse:

• Replies 10.8k
  • Views 780.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

Srecan Mateo Garcia svima koji slave

Tako se bar prica da je zavrsen...  i da ce biti prijavljen do 24h pred utakmicu sa YB

4 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Видим анкету на апликацији за трећу гарнитуру која ће бити црвена. Надам се да то значи да више нећемо носити сиву.

Opcija B je dobila moj glas, inače ova siva mi je lepša od plave, ali ok... 

Nikad jače treće garniture od narandžaste Nike :cool:

12 hours ago, Apollo Creed said:

Najgore izveden penal u istoriji penala.:fantom:

Bas to.

1 hour ago, assignment said:

Opcija B je dobila moj glas, inače ova siva mi je lepša od plave, ali ok... 

Nikad jače treće garniture od narandžaste Nike :cool:

I dalje imam taj dres. Veoma dobro ocuvan (jebi ga, malo sam se rasirio).

Nije da prizivam taj scenario, ali kod brata Berta Holandeza smo trenutno u trećem potu za grupe EL. Možda nas opet zapadne Suduva :D

Ja bas gledao juce, bili smo treci ispod crte, ispali su Sparta i Plzen, sta se jos poremetilo? :D Nesto tu ne stima. 

ma kakva vas le spopala... 

LE se da pominjati samo u kontekstu treceg mesta u grupi LS, drugacije nikako.

Bartolwc nije komentarisao kako je klub uključio navodnjavanje izmedju treninga i početka utakmice baš ispred gola gde su pucani penali? Hmm.

..."Provlači se priča da sam srećnik, neka bude samo da je do sreće. I Liverpul, Salcburg... Imam utisak da je ljudima najlakše da kažu "imao je sreće"... Neka mi objasne filozofiju sreće, niko nikad je nije definisao. Pokušavam da radim najbolje što mogu, ako sam miljenik sreće i Boga, neka bude tako", 

wtf

Ovo citat štovaoca Nikolaja i ave Justina, brata u Hristu Vladana? 

pa da, neko ga prozivao, negde..neverovatno, danci ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout