Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Govnarska portugalska odvratna pederčina u roze dresu.

Ovo nam je bila najbolja utakmica još od 27.7.2017 protiv Sparte, a onda nas ovaj Čeferinov specijalac ovako izjebe.

Posted

@harper

Pises to ima najmanje godina dana, pisem i sam

Stvar je u tome da mene u sportu jos jedino fk zvezda u evropi i kosarkaska reprezentacija istinaki zanimaju

Sve na stranu, ali kad te tekme krenu fabricki se resetujem na 10 godisnje dete koje svim srcem navija

I nema sta da se zameri igracima veceras, jos i manje milojevicu

Vrhunski su odigrali

Ali sa druge strane je tih 350 ili koliko dana u godini bez tih utakmica, gde mi kao klub ne da necradimo nista, nego radimo stvari koje nas vuku nazad

Pa mi smo i u ovom sastavu jer se namestilo tako, da se najpre vrati boaci, pa pavkovu propadne transfer i na kraju degenek

Da nije bilo toga mi ni veceras gledali jos ex napredak krusevac igraca na terenu

Jebote bog 50i nesto miliona evra samo od uefe za 2 godine su govna pokrala bez da trepnu, mahom dovodeci alibi "pojacanja" i radeci kozmeticke prepravke na onoj nasoj rupi bez dna

Bukvalno se lose osecam kad razmisljam o tome, da smo neka drzava, drustvo, terza i ekipa bi bili u zatvoru, a makar navijaci danonocno ispred stadiona dok ne dobiju nacisto gde je svaki dinar potrosen

Ali jbg, ovako ko pomene to je crna ovca, nevernik, ne voli zvezdu, za to vreme mi se "pojacavamo" igracima iz druge i trece lige i gledamo u nebo i zahvaljujemo na marinu i degeneku

Nego, ovi kartoni su opasan zajeb, bukvalno svi najbitniji su dobili zuti

To moze biti opasan zajeb za po

Kakve su propozicije za zute u kvalifikacijama? Posle 2 pauza ili?

Posted
Just now, Dimitrije said:

Drugacije bojim se ne moze, mada i to moze da bude nedovoljno za prolaz.

što, sad ne valja da igramo tvrde takmičarske utakmice sa dobrim protivnicima?

zar to nije poenta svega ovoga, započetog 4.3.1945, oko čega smo se ovde okupili :unsure:

Posted

penal za njih podsetio na jsl penal nad Mesijem Jankovicem protiv Vozdovca, slicno nesto

oni sansu nisu stvorili, mozda samo onaj sut Ndoje-a

Igracma se nema sta zameriti, Miloje dize formu, makar po utakmicama koje igramo kod kuce

nadam se da ih prolazimo mada se vidi da su nezgodna ekipa

Posted
9 minutes ago, levi said:

što, sad ne valja da igramo tvrde takmičarske utakmice sa dobrim protivnicima?

zar to nije poenta svega ovoga, započetog 4.3.1945, oko čega smo se ovde okupili :unsure:

Mora da sam lose odgovorio na ono sto ste napisali, a hteo sam samo da naglasim da se slazem sa vama.

Posted

Ne znam koliko je ovo posledica dizanja forme (voleo bi da je tako jbg) , a koliko pre svega cini mi se milivojeviceve odlicne postavke, povratka degeneka i opste "nalozenosti"

Hocu reci iako je delovalo odlicno, nisam siguran da smo veceras igrali onaj revans u finskoj da ne bi izgledali isto onako

Posted (edited)
2 minutes ago, pbg12345 said:

Ne znam koliko je ovo posledica dizanja forme (voleo bi da je tako jbg) , a koliko pre svega cini mi se milivojeviceve odlicne postavke, povratka degeneka i opste "nalozenosti"

Hocu reci iako je delovalo odlicno, nisam siguran da smo veceras igrali onaj revans u finskoj da ne bi izgledali isto onako

Па свакако му се мора одати признање што је одвојио вријеме за то пред сами почетак сезоне са Кристал паласом. :fantom:

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

Axaxaxa

Previse piva :D

previse 1 kvalitetne analize, pa se provuce i neki lapsus :fantom:

prijatelji fudbala, laku noc do sledece fudbalske poslastice u reziji naseg vrsnog stratega luke vladanovog milivojevica

Posted

Димитрије је јуче кмечао да нам предстоји потоп.

Posted (edited)

prvo smo odigrali doktorski, od 60og minuta pali fizicki. mozda je i bolje ovako,jer da je ostalo 1-0 tamo bi igrali bunker, sad moramo od starta da jurimo gol pa kud puklo da puklo; sto bi rekla mimi mercedes... 

Edited by Bright Billy
Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Moja zamerka Milojevicu je sto nije zamenio Rodica Pankovim, pojacao odbranu i tako imao vece sanse da sacuva vodjstvo.  Stavise, bolje da je na klupi umesto Zandera ima beka koji moze da odigra dobro u odbrani.  Ja Zandera ne bih uvodio u mec u kome se rezultat lomi, posebno ne u zadnjih 15 minuta utakmice.

Realno je nebitno jer Kopenhagen ni ovako nije napravio nista. Imali su jedan sut na tribine iz povoljne pozicije i to je bukvalno sve sto su uradili na ovoj utakmici. Mi smo odlicno uradili posao za ovu utakmicu, dali smo gol, zatvorili se i pretili iz tranzicije, napravili jednu dobru sansu i par puta mogli da resimo bolje da su nam igraci tehnicki pismeniji. To zatvaranje cak i nije bilo toliko nelogicno s obzirom da je pola tima crklo do 60. minuta ali je to Milojevic kompenzovao izmenama u prednjoj liniji gde smo u poslednjih dvadesetak minuta imali dva sveza igraca.

Nista Milojevic nije lose uradio na ovoj utakmici, na sudijsku pljacku trener tesko moze da utice.

Posted

Реци Димитирје, разбише ли нас?

Posted
1 hour ago, Jozef K. said:

?
Generalno loše suđenje gde dajv svira kao penal.

Zvezda sasvim dobra. Zaslužila je pobedu.

Ma zezam se, gde je sudija bio odlican.

Posted

Звезда ове може да прође.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...