renne Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nisu imali šut na golNa kraju mi 5 žutih i jedan crveni
renne Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Odavno nismo imali ovu situaciju da igracima nemas sta da zameris ali te sudija izjebe kao sansku kozu.To
Redoran Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 6 minutes ago, radisa said: Kriterijum je užasan, ali Jovančić je startovao kao debil, tačno da se namesti ovom da padne kako treba... Problem je u tome što bi u potpuno identičnoj situaciji na drugoj strani terena Boaći ili Ben dobili žuti karton umesto penala. Ovaj je čekao kano zapeta puška prvu priliku da svira neki kontakt u 16.
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nisu imali šut na golNa kraju mi 5 žutih i jedan crveniKo je dobio crveni?
levi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Just now, Milosh76 said: Just now, renne said: Nisu imali šut na gol Na kraju mi 5 žutih i jedan crveni Ko je dobio crveni? Negić
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 3 minutes ago, renne said: Pa ništa LE ete nas Meni je glavni utisak koliko su oni losi ili koliko ih je miloje naterao da budu losi jel njima fali jos neko, sem tog nekog lika sto su prodali za 10 meleona? zapravo, sudeci samo na osnovu ove utakmice (o njima), mislim da ce zvezdi cak i lakse biti tamo jeste, treba nam gol, ali verujem da ce oni pokusati napasti da rese prolaz pre samog kraja, a to ovoj zvezdi daleko vise odgovara od ovog kad mi "moramo" napadati dacemo mi tamo makar gol, e sad, videcemo koliko cemo primiti prognoziram 1:1, produzetke i onda prolaz, 1:2, 2:2 tako vec nesto
renne Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 To su oni. Nema tu šta, gledam ih stalnoI jako su zaštiçeni u domaćem prvenstvu
Azdaja Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Pročitani, Miloe pobožni spremio maestralno blok na ovih 442 Ništa posebno nisu pokazali.
Cane Vukic Prebranac Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 hour ago, Plajvi said: Sudija Pedersen, dunuce nam neki penal u drugom da se iskupi
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 KlupaKoga boli dupe za Negica [emoji38] Mozemo ovo da prodjemo, samo sto su oni mnogo bolji kod kuce, a, mi bas nismo gostujuca ekipa.Mada opet, Zvezda je majstor da iznenadi, pogotovo svoje (ne)verne navijace
harper lee Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 7 minutes ago, radisa said: Kriterijum je užasan, ali Jovančić je startovao kao debil, tačno da se namesti ovom da padne kako treba... Kako, bre, da se namesti, jedino da se teleportovao iz sesnaesterca? Klasicno navlacenje sudije smesnim padanjem za koje ozbiljne sudije daju zuti debilu a ovakvi dripci sude penale. Sto puta veci penal je bio na Benu, da i ne pricam da onaj Zeka nije trebalo da igra uopste drugo poluvreme. Nema ovde nikakve greske sudije, cista pljacka je u pitanju. Igracima se zaista nema sta zameriti osim kondicije, ono jebavanje sojki nekoliko meseci unazad je moralo da dodje na naplatu. Oko sedamdesetog minuta smo totalno stali jer noge vise nisu slusale. Medjutim, ni pored toga ne bismo primili gol da se ovaj portugalski govnar nije umesao u mec. Milojevic je potpuno nadigrao Solbakena, steta je sto je "nagradjen" tako sto je pokraden.
Dimitrije Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Nadam se da se Rodic oporavi do revansa jer Zander nije igrac za ovaj nivo utakmica. Steta sto Borjan nije imao srece da odbrani penal, bila bi slatka pobeda.
levi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 4 minutes ago, pbg12345 said: Ma jeste jbg,videh iz trece Ali opet, em lose sudjenje, em jbg, zasluzili su pobedu, vrvtno miloje pre svih a pusti... ako pisne malo usput, dok tripuje da zabada prst u oko nekom, neka ga, nek se i on poraduje da li se drogiraš ili ti se iz čistog mira pričinjava da ti neko zabada prst u oko, tvoj problem. u svakom slučaju odjebi od mene, šta tu ima da nije jasno
Recommended Posts