Ratamahatta Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Negic trci da pisa. Bio je penal, Jovancic je imbecil. Za nas nisam siguran.
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Bolje sto smo primili gol zato što nećemo da igramo bunker kao što znamo tamo. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Ni u jednoj bajci i zdravorazumskom razmisljanju nije dobro da primimo gol. A bunker ne bi svakako igrali Sudija nam ukrao odlicnu utakmicu
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nije 1:1 ako ostane los rezultat Al jebemu mater, zasluzili smo pobedu
radisa Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Just now, pbg12345 said: Evo sad i taj crveni Bas lose sudjenje od pocetka Generalno, los kriterijum Kriterijum je užasan, ali Jovančić je startovao kao debil, tačno da se namesti ovom da padne kako treba...
renne Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Saće muslin da napiše kako je suđenje bilo savršeno, čak šta više da je danska oštećena
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Just now, Milosh76 said: Ni u jednoj bajci i zdravorazumskom razmisljanju nije dobro da primimo gol. A Bunker ne bi svakako igrali Sudija nam ukrao odlicnu utakmicu Nevernici moj milose +1 na poslednju recenicu posebno
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 minute ago, radisa said: Kriterijum je užasan, ali Jovančić je startovao kao debil, tačno da se namesti ovom da padne kako treba... Ma jeste jbg,videh iz trece Ali opet, em lose sudjenje, em jbg, zasluzili su pobedu, vrvtno miloje pre svih 1 minute ago, renne said: Saće muslin da napiše kako je suđenje bilo savršeno, čak šta više da je danska oštećena a pusti... ako pisne malo usput, dok tripuje da zabada prst u oko nekom, neka ga, nek se i on poraduje
gone fishing Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 minute ago, renne said: Pa ništa LE ete nas ma jok prolazite ove dunstere, pa oni šansu krštenu nisu imali na prste se mogu nabrojati situacije kada su uspeli da centriraju, sa druge strane ako panjkov bude igrao od početka daće gol za prolaz
beeva Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Steta zbog Marinovog meca, Milunovic I Degenek odlicni.Poslato sa MYA-L41 pomoću Tapatoka
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Steta, bili smo bolji. Pali smo oko 70og minuta, ovo je daleko od gotovog.Sanse su i dalje 50-50.Pokazali smo da mozemo i sa ozbiljnom ekipom da igramo dobar fudbalSudija mi nije jasan ni za zute ni za penal(e)...
harper lee Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Odavno nismo imali ovu situaciju da igracima nemas sta da zameris ali te sudija izjebe kao sansku kozu.
elementary Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Tamo pobedimo 1- 0 i ćao. Ne znam, ok smo odigrali i prolazimo. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Recommended Posts