John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 7 minutes ago, Milosh76 said: A sta ti je prognoza? 5 hours ago, John Coltrane said: 2:0 na ludilo Mare.
elementary Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Sad ce i Boaci jedan. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 4 minutes ago, hefaca said: Na usporenom se vidi kako je Pavkov ceka i kako klizi ka njemu. A onda... Zna gde, kad i kako... Svi ostali niti bi je cekali, a i kad bi je docekali, izneli bi je na sredinu... Ma da Iako ne izgleda tako, daleko je pavkov od panjine koju sere na silu Ume da "zabije" sto kazu braca U nekoj idealnoj formi, boaci je vrvtno za klasu bolji centarfor, ali dok pavkova ovako sere, suludo ga je potcenjivati Marin je nas najbolji igrac od dejana stankovica A degenek je carne samo zbog sigurnosti nazad, nego sto cita igru napred i zna dati loptu kroz sredinu, a to ovoj zvezdi mnooogo znaci Koji je ono car bio razocaran sto se degenek "rupa" vraca?
levi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 ne znam gde je dobio udarac, ali klimao je glavom kad je izlazio da ne može popustila tenzija u defanzivi, lako nam se šetaju na početku drugog
Redoran Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ovaj Kopenhagen toliko ne radi ništa drugo osim što vraća loptu unazad, da sam na trenutak pomislio da gledam večiti derbi. Kakva alibi ekipa, kadar nevera.
John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Marinu dati platu 100k nedeljno, ionako ce neko pokrasti te pare.
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Da li su se Pizon i Piksi ovako igrali fudbala kao Msrin? Nestvarno je kako igra
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 minute ago, Redoran said: Ovaj Kopenhagen toliko ne radi ništa drugo osim što vraća loptu unazad, da sam na trenutak pomislio da gledam večiti derbi. Kakva alibi ekipa, kadar nevera. Ima i do protivnika Odlicno igra zvezda "Preti" napred, ima posed, a oni ni blizu sanse Marinu dozivotni ugovor Sam da upise cifru A izgleda i ova ekipa drugopzivaca na celu sa gobeljom opustila nogu
elementary Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ivanic dobar večeras, bilo bi lepo da to obeleži golom. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
pbg12345 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 U drugom, jedino vukanovic kao da ne postoji napred od nasih Vreme je za bena ili jevtovica ako je u protokolu uopste
levi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 (edited) Marine se iznervirao što je izgubio loptu i krenuo u kamikaza osvatnički klizeći. da ga je pogodio dobio bi crveni Edited August 6, 2019 by levi
Recommended Posts