Mil@n Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nije najgori ali nije ni daleko od toga. Nista ne zna, igra iskljucivo na fizikalije, ali hoce ga lopta nevidjeno. Potpuno neverovatan igrac, u zivotu nisam video skromnijeg igraca da je dao ovoliko vaznih golova protiv veoma jakih defanzivaca, pa cak i onih koji spadaju u najbolje na svetu. Inace, Portugalac nas je ostetio za klasican crveni, nadam se da ce da pogleda situaciu u poluvremenu i iskompenzuje.Pa nije baš, pošto očigledno zna da daje golove. Jednostavno je takav tip igrača. Jak je na lopti, dovoljno zna da je primi, sačuva i prosledi (već ga to stavlja ispred velikog broja naših sadašnjih i bivših igrača) , malo je sirov i pravi dosta faula ali to je od agresivne igre pa ajde, ono što je bitno, njuh, pozicioniranje I dobra igra glavom što je dovoljno da ga spakuje povremeno. Nije to ne znam šta al realno nije ni u 10 najgorih igrača ikada u Zvezdi a kamoli the one. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
harper lee Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ali, ja jos ne mogu da shvatim kako je Marko Marin zavrsio kod nas. Nema pluca da igra u kontinuitetu i to ga jebe za neke jace lige, igracki je za dve klase iznad svakog od igraca koji su veceras istrcali na teren u obe ekipe. Sve vidi.
elementary Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Krenuće oni sada malo ozbiljnije u napad, ne verujem da će biti baš kao u prvom poluvremenu. Dobra su oni ekipa, mada mislim da su dosta lošiji od onog Salzburga prošle godine. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
harper lee Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Just now, Mil@n said: Pa nije baš, pošto očigledno zna da daje golove. Jednostavno je takav tip igrača. Jak je na lopti, dovoljno zna da je primi, sačuva i prosledi (već ga to stavlja ispred velikog broja naših sadašnjih i bivših igrača) , malo je sirov i pravi dosta faula ali to je od agresivne igre pa ajde, ono što je bitno, njuh, pozicioniranje I dobra igra glavom što je dovoljno da ga spakuje povremeno. Nije to ne znam šta al realno nije ni u 10 najgorih igrača ikada u Zvezdi a kamoli the one. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Pavkov jak na lopti!? Ne zajebavaj, majke ti.
hefaca Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Na usporenom se vidi kako je Pavkov ceka i kako klizi ka njemu. A onda... Zna gde, kad i kako... Svi ostali niti bi je cekali, a i kad bi je docekali, izneli bi je na sredinu...
Dimitrije Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 4 minutes ago, harper said: Nije najgori ali nije ni daleko od toga. Nista ne zna, igra iskljucivo na fizikalije, ali hoce ga lopta nevidjeno. Potpuno neverovatan igrac, u zivotu nisam video skromnijeg igraca da je dao ovoliko vaznih golova protiv veoma jakih defanzivaca, pa cak i onih koji spadaju u najbolje na svetu. Inace, Portugalac nas je ostetio za klasican crveni, nadam se da ce da pogleda situaciu u poluvremenu i iskompenzuje. Gerd Miler? Taj nije imao ni visinu, ni sut, ni dribling, ni pas, ali je uvek bio u sansi i umeo je da ih koristi.
James Marshall Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Just now, harper said: Ali, ja jos ne mogu da shvatim kako je Marko Marin zavrsio kod nas. Nema pluca da igra u kontinuitetu i to ga jebe za neke jace lige, igracki je za dve klase iznad svakog od igraca koji su veceras istrcali na teren u obe ekipe. Sve vidi. Zamisli tek kako bi izgledao da ima saigrače koji mogu idejno/mentalno/taktički da ga isprate. Nekad pomislim greota šta čovjek proda štosova i lopti ali igra sa nepismenim igračima koji ne mogu da skapiraju njegove ideje.
MiddleClass Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 minute ago, elementary said: Krenuće oni sada malo ozbiljnije u napad, ne verujem da će biti baš kao u prvom poluvremenu. Dobra su oni ekipa, mada mislim da su dosta lošiji od onog Salzburga prošle godine. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Kako? Dugim loptama i bunarenjem? Po zemlji nista ne umiju...
Mil@n Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Pavkov jak na lopti!? Ne zajebavaj, majke ti.Ne u smislu kao što je Marin jak na lopti, kontrola, dribling, već da ume da primi, sačuva, prosledi pod pritiskom odbrane. To ne može 90% igrača naše lige, skoro pa i cele Zvezde. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Ratamahatta Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ovako smo i Rennes guzili s Prosineckim otprilike, dok nisu crkli svi sem Tosica, pa smo onda dobili po guzici. Samo polako, da metemo jos jedan u 80' i da resavamo.
Jumanji Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Kakav drugi zuti nije svirao, a mogao je komotno i crveni direktno cccc Portugalac ^@#@%!!Idemo jos cvaj
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ovaj na rts kaze povreda... Neki udarac po licu...
Recommended Posts