Aleksandar88 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 hours ago, Milosh76 said: Rasprodat istok, ocekuje se oko 40.000 ljudi na stadionu Prenos kao i do sada, RTS, ARENA1 i RTRS Istok rasprodat jos juce mislim. Ulazio da vidim sta ima slobodno oko 13.00 i ostalo jedno mesto, a meni treba dva jer vodim bratanca. Uzeo poslednja dva vezana mesta na zapadu. Pusten je i jug sto je super.
levi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 RSB kaže Ben. Ali to je sve i onako sviranje, dok se ne predaju sastavi delegatu
Milosh76 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Navodno je povredjen ... nista se nece znati do 45 min pred utakmicu kad objave zvanicni spisak 18 igraca
assignment Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Skoro pa nebitno ko igra, jer ceo tim (cast izuzecima tipa Marin, Borjan) vec 6 meseci ne igra skoro nista. Ko ocekuje da odjednom odigramo nesto slicno nivou LE/LS sezone je verovatno (nazalost) u zabludi, jer ne ide to bas tako... Ako izvucemo X bez golova odlicno, ako kojim slucajem dobijemo, po meni nova seznacija, jedina istina je teren, lol
villiem Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 50 minutes ago, assignment said: Skoro pa nebitno ko igra, jer ceo tim (cast izuzecima tipa Marin, Borjan) vec 6 meseci ne igra skoro nista. Ko ocekuje da odjednom odigramo nesto slicno nivou LE/LS sezone je verovatno (nazalost) u zabludi, jer ne ide to bas tako... Ako izvucemo X bez golova odlicno, ako kojim slucajem dobijemo, po meni nova seznacija, jedina istina je teren, lol smrzo sam se na ono totalni fudbal sto je ovaj nas rekao za njih, zvuci strasno, al ajd, kopenhagenov totalni fudbal , svi sve igraju
raskopcani Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ajde... Samo bez malodušja a nije ni prva gotova Hrabro
MangupIzCivilstva Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 4 : 1 Na Marinovo ludilo i paljevinu ostalih igraca...
Zico Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Jos nam nije sviran penal u kvalifikacijama, sramota. Veceras 1-0 Marin iz penala.
Recommended Posts