levi Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 ne bih bio tako siguran, nije nam više odbrana tako sigurna da možeš da se zakuneš da neće negde propustiti kad kažem odbrana, mislim ceo tim defanzivno
LeBron Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 5 minutes ago, Nikodije said: kucu sa okucnicom™ na 0:0 +1
Milosh76 Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 kucu sa okucnicom[emoji769] na 0:0Da gledas sledecu uzivo u JLS uz foto dokaz sa stadiona, recimo semafor
Nikodije Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 7 minutes ago, levi said: ne bih bio tako siguran, nije nam više odbrana tako sigurna da možeš da se zakuneš da neće negde propustiti kad kažem odbrana, mislim ceo tim defanzivno jeste, ali kuci nekako uvek dobro zatvorimo, u miloe eri mislim da nas je samo psg izbusio na marakani, ostali uglavnom nijedan, eventualno jedan. zato i sada, mozda po toj inerciji, ocekujem neku utakmicu a la salcburg na marakani.
Milosh76 Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) U podne je zreb za plejof LS, u 13:30 za LE.. Moguci rivali u plejofu za LS: Jang Bojs Slavija iz Praga i pobednici duela APOEL - Karabag i Maribor - Rozenborg. A ako ispadnemo od Kopenhagena, moguci protivnici u plejofu za LE su pobednici dvomeca: Ararat (Jermenija) – Saburtalo (Gruzija) Riga (Letonija) –Helsinki (Finska) Šerif (Moldavija) – AIK (Švedska) Didelanž (Luksemburg) – Nome Kalju (Estonija) Edited August 5, 2019 by Milosh76
Recommended Posts