Rumpelstiltskin Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 4 minutes ago, Goranz said: U najužem izboru za novog trenera.
MaErAkLoIJA Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Cuka gazi ove sa decom a mi ni jednog Aleksu nismo mogli da pustimo. Potpisujem da je mogao da odigra kao bilo ko drugi u timu a mozda i bolje
Dali_man Posted July 11, 2019 Author Posted July 11, 2019 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Cuka gazi ove sa decom a mi ni jednog Aleksu nismo mogli da pustimo. Potpisujem da je mogao da odigra kao bilo ko drugi u timu a mozda i bolje Mi bi sa kompletnim omladinskim timom, kakvi god da su, prosli isto, ako ne i bolje.
Constantin Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Nisu gu valjda ugasili? ehej...da si živ i zdrav
W.F.C. Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Lumumbo nam otkrio da je Orasi Leskovcanin. Nema leba sa Simu ali ajd da vidimo i revans, ce im olaksaju noge a tepih ko nikad pre... Izgubili smo bitku ali ne i rat (mozda neko ne i pare od kladionicu). Sad sever 100 dinara i Estonci padaju.
fetboj Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Bolje da je ostala stara oranica bar bi imali neke sanse, ovako nemamo nikakve. Ovi imaju kakvo takvo znanje.
Dali_man Posted July 11, 2019 Author Posted July 11, 2019 Toncev izlazi iz zamrzivaca i naredjuje mobilizaciju svih struktura u klub. Vadi zmijce iz dzep i obecava premijeu od po 200 ojra svakom za prolaz.
Boki Nis Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Ma sta se sekirate ima da ih razbijemo.... Moralo je ovako da bude.... Da se napuni . Cair... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Constantin Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 17 minutes ago, W.F.C. said: Lumumbo nam otkrio da je Orasi Leskovcanin. Pa što bi inače bio Lumumbo, ali šta ako je Orasi iz LebAne ?
W.F.C. Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 (edited) 31 minutes ago, Constantin said: Pa što bi inače bio Lumumbo, ali šta ako je Orasi iz LebAne ? Leba ne... bilo bi previse, cak i za ovaj forum... I da ne zaboravim, valjda nece bude kisa ni vrucina za nedelju dana a ce ima prenos i to bolji nego ovaj njihov. Edited July 11, 2019 by W.F.C.
Gradina Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Cuka gazi ove sa decom a mi ni jednog Aleksu nismo mogli da pustimo. Potpisujem da je mogao da odigra kao bilo ko drugi u timu a mozda i bolje Delim mišljenje. Od Nome sigurno.
Real sa Nišave Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Dva štopera, Meleg, Jirka, Bojović samo par treninga sa ekipom. Treba se to uigra. Prolazimo mi ovo. Juče se definitivno videlo da sa Bondarenkom u vezi imamo igrača manja napred, kombinovano sa Nomom, lopta nije mogla nikako da dodje do Melega i Bojovića. Taktički totalno promašena postavka, čak Tomića koji se razigrao i probio u drugom, ovaj ga menja.
Recommended Posts