Jump to content

Radnički Niš 2019/2020

Featured Replies

untitledsssss.jpg.05eaae9e414e517f60655016bb5d598e.jpg

• Replies 3.5k
  • Views 265.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin

Evo ko će nama otvoriti novu temu [emoji1634] Sent from my MI 6 using Tapatalk

• 😂😂😂 Ti Rumpi da menjaš nick u SAMO TE PRATIM SAMO TE PRATIMO

• MaErAkLoIJA
    MaErAkLoIJA

Jel ovo uvedeni lajkovi na komentar?!?!?!

Posted Images

U najužem izboru za novog trenera.

On 11. 7. 2019. at 19:21, Goranz said:

U najužem izboru za novog trenera.

:s_a:

• Author
  On 11. 7. 2019. at 19:18, Rumpelstiltskin said:

untitledsssss.jpg.05eaae9e414e517f60655016bb5d598e.jpg

IMG-150e8975d2ee4fb974aabb003c373c4f-V.jpg

Cuka gazi ove sa decom a mi ni jednog Aleksu nismo mogli da pustimo. Potpisujem da je mogao da odigra kao bilo ko drugi u timu a mozda i bolje

• Author
  On 11. 7. 2019. at 19:59, MaErAkLoIJA said:

Cuka gazi ove sa decom a mi ni jednog Aleksu nismo mogli da pustimo. Potpisujem da je mogao da odigra kao bilo ko drugi u timu a mozda i bolje

Mi bi sa kompletnim omladinskim timom, kakvi god da su, prosli isto, ako ne i bolje.

On 11. 7. 2019. at 18:29, Кристофер Лумумбо said:

Nisu gu valjda ugasili?

ehej...da si živ i zdrav 

spacer.png

Lumumbo nam otkrio da je Orasi Leskovcanin. 

Nema leba sa Simu ali ajd da vidimo i revans, ce im olaksaju noge a tepih ko nikad pre... Izgubili smo bitku ali ne i rat (mozda neko ne i pare od kladionicu). Sad sever 100 dinara i Estonci padaju. 

Bolje da je ostala stara oranica bar bi imali neke sanse, ovako nemamo nikakve. Ovi imaju kakvo takvo znanje. 

• Author

Toncev izlazi iz zamrzivaca i naredjuje mobilizaciju svih struktura u klub. Vadi zmijce iz dzep i obecava premijeu od po 200 ojra svakom za prolaz.

Ma sta se sekirate ima da ih razbijemo.... Moralo je ovako da bude.... Da se napuni . Cair...

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

On 11. 7. 2019. at 20:32, W.F.C. said:

Lumumbo nam otkrio da je Orasi Leskovcanin. 

Pa što bi inače bio Lumumbo, ali šta ako je Orasi iz LebAne ? ;)

On 11. 7. 2019. at 20:50, Constantin said:

Pa što bi inače bio Lumumbo, ali šta ako je Orasi iz LebAne ? ;)

:D

Leba ne... bilo bi previse, cak i za ovaj forum...

I da ne zaboravim, valjda nece bude kisa ni vrucina za nedelju dana a ce ima prenos i to bolji nego ovaj njihov.

Edited by W.F.C.

On 11. 7. 2019. at 19:59, MaErAkLoIJA said:

Delim mišljenje. Od Nome sigurno. 

Dva štopera, Meleg, Jirka, Bojović samo par treninga sa ekipom. Treba se to uigra. Prolazimo mi ovo.

Juče se definitivno videlo da sa Bondarenkom u vezi imamo igrača manja napred, kombinovano sa Nomom, lopta nije mogla nikako da dodje do Melega i Bojovića. Taktički totalno promašena postavka, čak Tomića koji se razigrao i probio u drugom, ovaj ga menja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout