Gradina Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) 12 minutes ago, Constantin said: Polako s ti milioni. Kad je klub iz Humske u pitanju, poznati su po tim senzacionalnim transferima. Samo da podsetim: Kleo u Liverpulu za 12 miliona evra? da bi se na kraju ispostavilo Kleo i kineskom Gvanžuu za 3,2 miliona evra Naravno, ovim ne umanjujem nesumnjivi talenat, po meni trenutno uz Natka, najboljeg fudbalera Partizana. Prodaće ga ovi mamlazi bud-zašto, ako do sada i nisu potrošili te pare od njegovog transfera. Ma to stoji , da se pumpaju cene. A kod nas se umanjuju . Ako se razumemo. . . Pankov Randjelović . . . Jedino za Crnomarkovića realna prijavljena. A tek Zvezda kad se setim Boaćija na tam na vam pa u dzep Edited October 9, 2019 by Gradina
Samotepratimo Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 8 minutes ago, Gradina said: Ma to stoji , da se pumpaju cene. A kod nas se umanjuju . Ako se razumemo. . . Pankov Randjelović . . . Jedino za Crnomarkovića realna prijavljena. A tek Zvezda kad se setim Boaćija na tam na vam pa u dzep Znači drugi sistem druga skola. To je ono ko koju diplomu ima , drzavnog ili privatnog fakulteta. Ili uličnog.
Gradina Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Just now, Samotepratimo said: Znači drugi sistem druga skola. To je ono ko koju diplomu ima , drzavnog ili privatnog fakulteta. Ili uličnog. Aferim. Prati malo više pa ćeš znati
Constantin Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 13 minutes ago, Gradina said: Ma to stoji , da se pumpaju cene. A kod nas se umanjuju . Ako se razumemo. . . Pankov Randjelović . . . Jedino za Crnomarkovića realna prijavljena. A tek Zvezda kad se setim Boaćija na tam na vam pa u dzep Ma mnogo mi ti "kupus gledaš a meso vadiš " ....
Samotepratimo Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Do vikenda 3 dana pa pauza da se ne premore
ackonish Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Da li ce neko iz kluba da reauguje ??Dal klub treba za svaki tekst neukog novinara koji nize od ikeu nikad nije siso da reaguje? Pa blic u nase tekstove stavljao grb RKG. Pola beogradskih novinara misli da su Radnik, RKG, RN isti klubovi. Da ih sada pitas, rekli bi da nam Simo Krunic jos trener... Sent from my SM-G965F using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 1 hour ago, ackonish said: Dal klub treba za svaki tekst neukog novinara koji nize od ikeu nikad nije siso da reaguje? Pa blic u nase tekstove stavljao grb RKG. Pola beogradskih novinara misli da su Radnik, RKG, RN isti klubovi. Da ih sada pitas, rekli bi da nam Simo Krunic jos trener... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Mislim da treba. Posebna tema da se otvori na sajtu za borbu protiv nipodastavanja klubova i sve gluposti da se objavljuju, demantuju i da se ti novinari ismeju. Ja bih sa zadovoljstvom to citao Malo vremena treba, trud skoro nikakav ...
Samotepratimo Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 58 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Mislim da treba. Posebna tema da se otvori na sajtu za borbu protiv nipodastavanja klubova i sve gluposti da se objavljuju, demantuju i da se ti novinari ismeju. Ja bih sa zadovoljstvom to citao Malo vremena treba, trud skoro nikakav ... Klub bi reagovao kad bi znao. Ivica bi sigurno opleo , al ovi drugi tesko da imaju i saznanje za to a jos manje interesovanje
artemis1 Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 9 hours ago, ackonish said: Dal klub treba za svaki tekst neukog novinara koji nize od ikeu nikad nije siso da reaguje? Pa blic u nase tekstove stavljao grb RKG. Pola beogradskih novinara misli da su Radnik, RKG, RN isti klubovi. Da ih sada pitas, rekli bi da nam Simo Krunic jos trener... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Nastavi ce se pljuvanje i omolazavanje kluba
Rumpelstiltskin Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Nastavi ce se pljuvanje i omolazavanje kluba Ćese se piše spojenoSent from my MI 6 using Tapatalk
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Polupoljoprivrednik polucovek koji su me isterali iz elektronske industrije!
Gradina Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Ćese se piše spojeno 🤣😅😂😅🤣 Pogodi ga u 🎯 ""Nastaviće se"" piše se
Rumpelstiltskin Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 [emoji1787][emoji28][emoji23][emoji28][emoji1787] Pogodi ga u [emoji457] ""Nastaviće se"" piše se JebagaSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Pise se ovako: Stobi trenirali i igrali prijateljske kad mozda legamo celu nedelju. Napredak i onako nika da nije bio neki bauk zanas.
Recommended Posts