Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 49 minutes ago, Gradina said: Kec u Nišu Kazi bate
Gradina Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 17 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Kazi bate Ma sa Patlidzanom KEC U NIŠU 😂😂😂
Constantin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 58 minutes ago, martick said: Rumpe,Kec Ta petorica nemaju pojma Evo šta kaže "struka" : https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/radojciceva-analiza-na-areni-objasnio-zasto-je-zvezdin-gol-bio-regularan-bas-kao-i-penal-za-radnicki-u-indjiji-388107.html
Dali_man Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 2 hours ago, Constantin said: Ta petorica nemaju pojma Evo šta kaže "struka" : https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/radojciceva-analiza-na-areni-objasnio-zasto-je-zvezdin-gol-bio-regularan-bas-kao-i-penal-za-radnicki-u-indjiji-388107.html Al kakav shok po Bg portalima, neko se usudio da opravda penal za Radnicki Tu petoricu, koji god da su, sto idu po Srbiju, predstavljao se kao Nislije i pljuju po klubu, sve bi ja to na planinu da cuvaju ovce
Rumpelstiltskin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 3 hours ago, martick said: Rumpe,Kec Somurane, vis stasi propustio ... A tatko na Shilo davao pecenje posle ... Imasmo jednu potencijalno zaebanu situaciju na kraju, dasi poso, namestili bi te da izedes cutek ... Stoga dobro porazmisli sta propustas
Constantin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Ali pazi...5 momaka iz Niša... Nego...jesu već počeli da kukaju il' čekaju da prvo prođe Kup....? (Bio sam odsutan pa nisam ispratio )
Boki Nis Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Ali pazi...5 momaka iz Niša... Nego...jesu već počeli da kukaju il' čekaju da prvo prođe Kup....? (Bio sam odsutan pa nisam ispratio [emoji185])Pa počeli su posle njihovog derbija opstenarodnu kuknjavu! Imaju sad odloženu prvenstvenu protiv Javor, pa je verovatno glupo da kukaju od nas, kad nije prosla prethodna. Cek da vidis odma sutra posle utakmice kad krenu s pritisak na sudije... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Constantin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 31 minutes ago, Boki Nis said: Pa počeli su posle njihovog derbija opstenarodnu kuknjavu! Imaju sad odloženu prvenstvenu protiv Javor, pa je verovatno glupo da kukaju od nas, kad nije prosla prethodna. Cek da vidis odma sutra posle utakmice kad krenu s pritisak na sudije... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Svaku utakmicu protiv njih nam sude beograđani....(da počnemo i mi na vreme)
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 ajde bez kuknjave dolazi(m) vam jsd partizan dozu poštovanja i punjenu bez salmonele, ovoga puta molio bih
Constantin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ajde bez kuknjave dolazi(m) vam jsd partizan dozu poštovanja i punjenu bez salmonele, ovoga puta molio bih Kakva salmonela...mi ni to nemamo u Niš i ako smo imali, oteli nam oni iz prestonicu. Lepo se provedi, bodove ostavite i ek bude mirno na tribinama...
Rumpelstiltskin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 (edited) u duhu vlade srbije, i na severu, akodabog u subotu a drugu kumsu od srca preporucujem bobi2 kod zeleznicku stanicu, konobarica nema zubi a u jagnjecu corbu plivaju oci Spoiler Edited September 24, 2019 by Rumpelstiltskin
Rumpelstiltskin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 teo sam da stavim u spam hidden il kako se kaze al numem
Rumpelstiltskin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 tate tate ti li si ? ja sam be leiiiii
W.F.C. Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 (edited) Ja bi mu isto nesto preporucio al mislim da ne radi vise... "Kod Colju". Iza pozoriste pa prema Imidz je bio, mali, ali ukusno uredjen lokal. Konobarica tera pijandure pridvece napolje da uvati bus za selo. Edited September 24, 2019 by W.F.C.
Recommended Posts