Boki Nis Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Ko sa Djavolom tikve sadi.... To je taj zacarni krug,Terza-Kokeza-Toncev... Meraklija nikad manje kao i ostalih navijaca! Ne mozes njih prevariti!Aj ne lupetaj više časti ti! Pretra ga brate i uopšte nisi realan! Gde je tu Vučela, pa prepošteni Bajatović... Miskovic u Napretku... Jel treba sve ekipe da nabrajam!? Poštena Vojvodina sa pokojnim bata Butorovicem!?...Svi su oni po tvome ok, a samo Toncev smrdi...Prolupo si brate... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
martick Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Ne bi Miskovica tako pokrali u Lucanima da muti!!! a plus kako to da ako tako namesta ili sta vec nikako da izbori evropu???
Boki Nis Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Ja gledam nas,boli me bre uvo za druge! Pa bi najverovatnije srećan bio da budemo pošteni i lepi, al u trećoj ligi s tendencijom da se ugasimo! Mnogo su pojedinci postali senilni i zaboravljaju kakav je Radnicki bio pre samo nekoliko godina! Ti bi da mi budemo pošteni medju lopovima.....ustvati zašta to konkretno optuzuješ svoj klub? Sta je namesteno daj reci da bar svi znamo!Meni ovo liči na hajku koja potiče iz Vojvodine jel im mnooogo smetamo, uzimamo im nesto sto im je godinama bilo rezervisano, a sad se tu neki tamo provincijalci i Toncev nasli da im jelte otimaju! Trebaš biti vrlo da ne kažem glup, ali izmanipulisan da ne vidis da je ovo smisljena hajka, kako medijska tako i fudbalska....na Niš i Radnički! Evo ja pitam koji je bio tako veliki povod da Lalatovic napadne naš klub i Tončeva? Šta je to toliko zamestalo njemu ono veče? Jel otpozdravio lepo publiku? NIJEJel se ponašao prikladno bar malo postujući publiku?NIJEJel zaslužio Kosan da ga onako vredja i skače da ga bije? NIJEJel se neko iz Vojvodine oglasio i bar izvinio za onakvo ponasanje kompletne klupe? NIJEŠta to sve govori? Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Shaq Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 5 hours ago, Rumpelstiltskin said: Kad se samo setim one namestaljke gde nam Obradovic svirao onaj penal u SUbotici, stvarno nas treba ugasiti ... Pored nas ovakvih blizancima treba dodeliti status bogorodice ne znam za taj penaltik a nisam pratio minuli rad radnickog u tom smislu, al svakako ne treba preterivati.. blizanci su se nakrali za 100 godina unapred, s tim sto partizani nista ne priznaju i samo upiru prstom na drugu stranu..
Dali_man Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 13 minutes ago, Shaq said: ne znam za taj penaltik a nisam pratio minuli rad radnickog u tom smislu, al svakako ne treba preterivati.. blizanci su se nakrali za 100 godina unapred, s tim sto partizani nista ne priznaju i samo upiru prstom na drugu stranu.. Ironija prijatelju Nego, kazi ti meni, kako teretana?
Shaq Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 4 minutes ago, Dali_man said: Ironija prijatelju Nego, kazi ti meni, kako teretana? iam neku povredu, pa ne idem preko 100 kila iz bencha..
Dali_man Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 1 minute ago, Shaq said: iam neku povredu, pa ne idem preko 100 kila iz bencha.. Radi cucnjeve i trbusnjake
Shaq Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 (edited) 17 minutes ago, Dali_man said: Radi cucnjeve i trbusnjake ma sprdam se, zavrsio za ovu godinu.. ja samo tako 2-3 meseca pred leto i dosta.. Edited September 15, 2019 by Shaq
Dali_man Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 12 minutes ago, Shaq said: ma sprdam se, zavrsio za ovu godinu.. ja samo tako 2-3 meseca pred leto i dosta.. Dobra si
Constantin Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 5 hours ago, W.F.C. said: Znaci to je bilo u pitanju, jbte koji seljak Mihajlovic. Nemem ništa protiv čika Miše...
Rumpelstiltskin Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 2 hours ago, Shaq said: ne znam za taj penaltik a nisam pratio minuli rad radnickog u tom smislu, al svakako ne treba preterivati.. blizanci su se nakrali za 100 godina unapred, s tim sto partizani nista ne priznaju i samo upiru prstom na drugu stranu..
martick Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Treba se ugledati na Cukaricki i Vozdovac! Biti pravi primer!
Boki Nis Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 39 minutes ago, martick said: Treba se ugledati na Cukaricki i Vozdovac! Biti pravi primer! Jos se secam onog penala nad Babovicem u 93 minutu na onoj zgradi. Ah taj preposteni Vozdovac... Da,da u pravu si....
martick Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Jbga Boki sad trazis dlaku u jajetu,mozda je do sudije bilo a ne do samog kluba!
Recommended Posts