Kreator Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Grobari, kakvi su utisci? Razbiće nas, ubiće nas turci aaaa? Da vas čujem. U najmanju ruku smo ravnopravni.
Zico Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 1 hour ago, Tresko said: E, i ako može bez gifova i slika ove ljige gore. Moze naravno, prekidam sa tom praksom. iako vam taj gif donosi srecu, dovoljno je da vas pozdravi pre svake evropske utakmice i garantujem ulazak u LE.
Mark Rothko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Sadik odličan, radi dobar posao. Morali bi Bambi i Stevanović malo više da probijaju po krilu, ne mora stalno da se ulazi u sredinu. Bilo bi više prostora za Mađiju. Koliko samo nefudbalskih poteza Uroševića i Zdjelara...
Tresko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Sadik baš dobar večeras, odličan posao radi. Šteta što ne udje ono Sumino. Treba da uvede Japanca umesto Stevanovića, i Brežančića umesto Bizgova. No plašim se da će Cavo da uvede Buzdovana i Oževola.
Kreator Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Just now, ToniAdams said: puko yt strim, dajte pliz jos neki, ko ima Ako si u srbiji, instaliraj aplikaciju orion tv na mob i pusti rts 1. Ne plaća se ništa, slika i ton odlični.
BWA Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 bambi ulazi u sredinu jer je opsjednut time da se namjesti na sut. naravno da treba da probija po krilu, ne znam koji mu je kurac.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 bilo neko nevreme pa je pukao i tv prenos
Kreator Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Pa ko gleda smrdu arenusport njemu puca. A ko gleda neuništivi rts i čika straju uživa.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 al posle slušanja straje mentola odumre 10100 neurona u mozgu
Azdaja Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Goku na Torea. Straja me sabija, priznajem kriv sam.
Recommended Posts