BWA Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 1 minute ago, Mark Rothko said: Po društvenim mrežama svi su zadovoljni - i navijači Partizana, Malatije, Moldea i Arisa. navijaci malatije nemaju razloga za zadovoljstvo.
Mark Rothko Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Realno sve ćemo ih pregaziti. Auh, što bi bilo lepo da idemo u Solun. Znam i sranja i sve, ali kakve sam kolače skoro tamo jeo + žena mi rođena u Solunu.
Mark Rothko Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Uostalom, ovi sa nacionalnim frekvencijama nas još pre neki dan izbacili od Moldea...
twisted Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 2 minutes ago, Mark Rothko said: Realno sve ćemo ih pregaziti. Auh, što bi bilo lepo da idemo u Solun. Znam i sranja i sve, ali kakve sam kolače skoro tamo jeo + žena mi rođena u Solunu. realno nije ništa dok se mreža ne zatrese. makar ga dao mw51. au solun idem pa idem, niko ne može da me zadrži
mozzer Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) 3 hours ago, mozzer said: Najbolji smo, i osvojicemo titulu... (danas dobijamo Molde-Aris) Edit: Najbolji smo, i osvojicemo titulu Edited August 5, 2019 by mozzer
Kreator Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 35 minutes ago, mozzer said: Edit: Najbolji smo, i osvojicemo titulu jbt, ladno si išao na seansu kod guru teda. i radi...
mozzer Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 2 minutes ago, BlackGeorge said: jbt, ladno si išao na seansu kod guru teda. i radi... Sada jos Natho (evo ne mora niko vishe) i... Najbolji smo, i....
Ted Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 41 minutes ago, mozzer said: Edit: Najbolji smo, i osvojicemo titulu sinergijom pozitivnih misli rusimo i najtvrdje utvrde, armirane bunkere....najbolji smo i osvojicemo titulu
Filozof manijak Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 1 hour ago, twisted said: a da mi prvo pobedimo turke, makar u jednoj utakmici? kome smo mi našli da pretimo? Što bi rekla moja pokojna baka: - Ne plaše se Turci s golo dupe
mozzer Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 7 minutes ago, Ted said: sinergijom pozitivnih misli rusimo i najtvrdje utvrde, armirane bunkere....najbolji smo i osvojicemo titulu +1
Lord Stef Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Sve su to plitki potoci, pregazicemo ih i osvojicemo titulu.
*edited by mod Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Nije nefči ali je second best. Ali prvo da rešimo turkeSent from my H3213 using Tapatalk
MocaVukotic Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Ma koji bre molde/aris, ima turci da nas izmasakriraju totalno
Recommended Posts