August 5, 20195 yr 1 minute ago, Mark Rothko said: Po društvenim mrežama svi su zadovoljni - i navijači Partizana, Malatije, Moldea i Arisa. navijaci malatije nemaju razloga za zadovoljstvo.
August 5, 20195 yr Realno sve ćemo ih pregaziti. Auh, što bi bilo lepo da idemo u Solun. Znam i sranja i sve, ali kakve sam kolače skoro tamo jeo + žena mi rođena u Solunu.
August 5, 20195 yr Uostalom, ovi sa nacionalnim frekvencijama nas još pre neki dan izbacili od Moldea...
August 5, 20195 yr 2 minutes ago, Mark Rothko said: Realno sve ćemo ih pregaziti. Auh, što bi bilo lepo da idemo u Solun. Znam i sranja i sve, ali kakve sam kolače skoro tamo jeo + žena mi rođena u Solunu. realno nije ništa dok se mreža ne zatrese. makar ga dao mw51. au solun idem pa idem, niko ne može da me zadrži
August 5, 20195 yr 3 hours ago, mozzer said: Najbolji smo, i osvojicemo titulu... (danas dobijamo Molde-Aris) Edit: Najbolji smo, i osvojicemo titulu Edited August 5, 20195 yr by mozzer
August 5, 20195 yr 35 minutes ago, mozzer said: Edit: Najbolji smo, i osvojicemo titulu jbt, ladno si išao na seansu kod guru teda. i radi...
August 5, 20195 yr 2 minutes ago, BlackGeorge said: jbt, ladno si išao na seansu kod guru teda. i radi... Sada jos Natho (evo ne mora niko vishe) i... Najbolji smo, i....
August 5, 20195 yr 41 minutes ago, mozzer said: Edit: Najbolji smo, i osvojicemo titulu sinergijom pozitivnih misli rusimo i najtvrdje utvrde, armirane bunkere....najbolji smo i osvojicemo titulu
August 5, 20195 yr 1 hour ago, twisted said: a da mi prvo pobedimo turke, makar u jednoj utakmici? kome smo mi našli da pretimo? Što bi rekla moja pokojna baka: - Ne plaše se Turci s golo dupe
August 5, 20195 yr 7 minutes ago, Ted said: sinergijom pozitivnih misli rusimo i najtvrdje utvrde, armirane bunkere....najbolji smo i osvojicemo titulu +1
August 5, 20195 yr Nije nefči ali je second best. Ali prvo da rešimo turkeSent from my H3213 using Tapatalk