Kreator Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) Šta je sa sumom? Opet ušao u nemiposmatračstatičar mod? Edited August 4, 2019 by BlackGeorge
kokota Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Uz mogućnost da se ubrzo pokajem, Lutovac deluje skroz korektno u ovih 35 minuta.
ToniAdams Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) Pa nije mi suma lošiji od ostalih Edited August 4, 2019 by ToniAdams
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) očevol treskove metode daju rezultat Edited August 4, 2019 by kud u maglu Simoviću
Mark Rothko Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Sevaju centaršutevi sa svih strana, udarci na gol, akcije kao da gledamo strane lige... ovo nije moj Partizan. Sreća pa će Sava već u četvrtak vratiti Ivanovića.
BWA Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 jedino malo iritira sto uopste ne sutiramo sa distance, osim donekle tosica mi nemamo igraca koji moze dati gol sa vece udaljenosti od 5 metara. u tom smislu, legao bi nam jedan dzigi ninkovic, naravno kad ne bi radio nista drugo.😁
Tresko Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Ma Cavo će da vrati Buzdovana u 11 odmah na sledećoj utakmici, umesto da ga premeste da cepka karte ili čisti toalet. I dalje se nastavlja ultra džiberana sa imenima na ćirilici na dresovima, valjda moraju da pokažu da su veći džiberi od najvećih džibera od kojih je potekla ta džiberana. Nadajmo se da će da propadne sve u vezi Pantića i da će taj slinavko da pokazuje svoje umeće negde drugde. I nemojte k'o boga vas molim da pominjete razne dijabole tipa Ninković, Aksentijević, čak je neko pomenuo Kosovića jebote. Pupuppu. Valjda će sad neko da se zainteresuje za Oževola, da mogu da ga prodaju. Nek uzmu u zamenu neke sanitarije za wc-e na stadionu.
ToniAdams Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Pa ko nam je bio poslednji igrač koji ume da šutne iz trka? Medo?
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) slažem se da smo izgledali fino, al mačva nije nikakav reper oni skoro p sigurno ispadaju iz koki lige e @ToniAdams jevtović Edited August 4, 2019 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) mađioničar neodbranjivo e kroz trojicu Edited August 4, 2019 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts