August 4, 20195 yr utakmica ko stvorena za mađioničara #51 e bar nije sneg do kolena Edited August 4, 20195 yr by kud u maglu Simoviću
August 4, 20195 yr Samo ponavljajte tiho....najbolji smo i osvojicemo titulu, najbolji smo i osvojicemo titulu, najbolji smo i osvojicemo titulu....ja ne mogu sad da ponavljam jer sedim pored mora i planiram da pijem Edited August 4, 20195 yr by Ted
August 4, 20195 yr 3 minutes ago, Mark Rothko said: Bez Brežančića, Tošića, Sadika u 11. Ivanović ni na klupi. Bio bi možda i u prvih 11, ali je dobio crvenu kartu na prošlom meču, što bi rekao pokojni Vladanko Stojaković.
August 4, 20195 yr Hvala vam drugari. Kada ćemo početi da nosimo crno-bele dresove? Jel se to stidimo svojih klupskih boja?
August 4, 20195 yr 3 minutes ago, BWA said: meni najbolja kombinacija bijeli dres i crni sorc. Ma lepo je i ovo skroz crno sa sivim brojevima. Ali ja sam se uželeo prugastih crno-belih dresova. Kao onaj adidas što smo imali davno... Edited August 4, 20195 yr by BlackGeorge