MocaVukotic Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 22 minutes ago, Redoran said: Sumu ako pomeriš bilo gde pašće u depru i opet prdnuti u čabar, dakle njega ne diraš. Pošto u Kokoligi brzi špicevi ne znače ništa jasno je da Boltu Junioru sleduje krilna pozicija što je i logično. Pri čemu se ja mnogo više pribojavam ovdašnjih krtičnjaka nego kostolomaca. Kostolomci neće moći da ga dohvate ali krtičnjaci ima da ga osakate. Bumo videli. @MocaVukotic Ja ne pamtim kada je Partizan igrao neki dobar fudbal na početku sezone. To je uvek bila neka katastrofa sve do septembra, i prolazilo se na mišiće, ponekad na suvu sreću i nedostatak kvaliteta kod protivnika, ali se prolazilo. Tako to ide u Partizanu. Pa... Prolazilo se... ili se nije prolazilo, kao npr shamrock, thun, zaglebie... Bojim se da je ovo jedna od tih sezona, lici mi na brzo ispadanje, trenerska vrteska, mrcvarenje kroz sezonu, ful pekidz. To takodje tako ide u partizanu.
gone fishing Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 24 minutes ago, ackonish said: Asano će igrati levo. Sent from my SM-G965F using Tapatalk aznam, jakuza za sebe kaže da se najbolje snalazi na poziciji napadača, ako je verovati prevoditeljki - naš jaguar azna engleski kako će se sporazumeti sa sumicom i sadikom
Ted Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 ne verujem u neku trenersku vrtesku. nemamo kvalitet koji bi podrazumevao grupnu fazu. narocito u okolnostima kada su timovi poput Spartaka Moskva nenosioci. samim tim ne moze se od trenera traziti Evropa po svaku cenu. mi svakako imamo realne sanse za grupu, uz dozu sportske srece i srece pri zrebu. sto se tice igre u avgustu, ni jedan tim tada nije u optimumu, osim onih koji igraju od marta prvenstvo. zato se tada i desavaju iznenadjenja. sto nama i ide i ne ide u prilog, zavisi protiv koga igramo.
Azdaja Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 I ja vidim Jaguara na levom, da probija i protrcava, ma bice bombona. Veliki respekt za Savu, očigledno je on najveći krivac što je Jaguara San došao kod nas. Jedna od retkih mudrih odluka lopovske organizacije je da počnemo sezonu malo ranije. Nadtrcacemo Turke, biće i pun Hram. 2-0 za nas.
twisted Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) rezultatski meni miriše na dvomeč sa njukaslom. nema savo problem da se nadigrava u gostima Edited August 4, 2019 by twisted
Ted Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 bilo koja pobeda bez primljenog gola radi posao....Turci su ocigledno neuigrani, posao struke jeste da postavi igru tako da ih udari tamo gde su najlosiji.
BWA Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 krajnje je vrijeme da pomjerimo fokus sa turaka na domacu ligu. za nesto manje od 3 sata ocekuje nas vazan mec protiv macve. nema sumnje da nam nece biti lako protiv renomiranog protivnika kakav su sapcani. nasa sansa lezi u cinjenici da je macva u ovom prelaznom roku ostala bez prve violine gigica, sto bi nas strucni stab morao da materijalizuje ukoliko mislimo do pobjede veceras. dodatni hendikep za nas tim bice i odsustvo oko 30.000 vjernih i nadasve sloznih navijaca, pa nam na zalost preostaje da mec pratimo preko malih ekrana ili radio prenosa. zato, momci dajte sve od sebe veceras, pa ako to bude dovoljno za pobjedu ili makar nerijesen ishod, odlicno, ako ne, bice bolje drugi put.
San Epifanio Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Sadik skida mrakПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока
April Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 zato, momci dajte sve od sebe veceras, pa ako to bude dovoljno za pobjedu ili makar nerijesen ishod, odlicno, ako ne, bice bolje drugi put.U vezi ishoda, esmo mi ono platili Gigica?Sent from fav toy
BWA Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 cini mi se da jesmo. ako jesmo, onda smo definitivno favoriti.
MocaVukotic Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Sto li sam ja mislio da smo mi odlozili utakmicu... Ovaj, el ima to negde da se gleda?
Recommended Posts