Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Markec na vratima Dinama i to kao free agent...

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted (edited)

Trazio im je 900.000. Ovih dana sa bratom trenira na Teleoptiku. 

Edited by El Patron
Posted

Nisu mu nudili ništa ovde ili nije zainteresovan?

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted
8 hours ago, MocaVukotic said:

Sad gledam sastav, kod njih je onaj holandez iz zvezde sto je bio kapiten, aleksic iz vojvodine, pa taj tore iz besiktasa, brazilac guilherme, ima neki ekvadorac u odbrani, dosao iz rivera...

A ovi nasi ne zna se ko je gori, ovo sto su oni igrali u prvom pol protiv velsana je druga liga, onaj decko ne moze prazan gol da pogodi, suma i tosic koji driblaju sami sebe u mestu... Osim ako taj japanac nije neko cudo, oprace nas ovi ko macku

Aleksic je otisao.

Posted

Aleksić otišao, Holandez iz Zvezde je redovan na klupi, Tore je ozbiljno pojačanje za svaku protivničku ekipu, pa vi izvolite i dalje praviti neke galaktikose od njih. Jesu profesionalci za razliku od velških konobara, ali nisu nikakav bauk protiv kojeg Partizan nema šta da traži.

Posted

Egal smo mi sa Turcima,možda za nijansu slabiji...

Posted
1 hour ago, Redoran said:

Aleksić otišao, Holandez iz Zvezde je redovan na klupi, Tore je ozbiljno pojačanje za svaku protivničku ekipu, pa vi izvolite i dalje praviti neke galaktikose od njih. Jesu profesionalci za razliku od velških konobara, ali nisu nikakav bauk protiv kojeg Partizan nema šta da traži.

Nisu oni galaktikosi, niti nekakav bauk, nisu oni uopste problem. Problem smo mi, ono sto smo mi odigrali protiv velsana je dno dna. Ako su turci iole normalna ekipa, nece im partizan biti nikakav problem.

Eto, samo to. 

Posted
2 hours ago, Redoran said:

E1FC6238-C0E1-4064-98C9-AE19D0E11220.jpeg.1437ce9adee9179e36b46e434dc9fbf3.jpeg

prosečan grobarski forumaš posle čitanja redoranovog posta

ne i moca vukotić

:fantom:

Posted

Trebaće mu kada kostolomci krenu da ga vijaju diljem srpskih terena.

Posted
17 hours ago, gone fishing said:

text koji sam okačio je od 11 jula u to vreme je cava pričao kako planira da dovede još jednog špica, krilo i centralnog veznog...

kako ti razumeš ovu rečenicu

- meni deluje da je sadik doveden planski - da greje klupu, da ulazi poslednjih 20 min kada je meč već odlučen, da odmori startnog špica, možda da odigra neke kup i tekme sa slabijim protivnicima u ligi te kao alibi napadač kada ne ide što reče đumi

pa evo stigao je Japanac, ako se ne varam napadac....osim ako ga Savo nece koristiti na nekoj drugoj poziciji....npr. krila umesto mučenog Ivanovića

Posted
59 minutes ago, Goranz said:

Trebaće mu kada kostolomci krenu da ga vijaju diljem srpskih terena.

Ne zna šta ga čeka mučenik. 

Apropo struke, mogao bi neki novinar da pita Savudina, gde planira sa Japancem.

Posted

jedini ocigledan kandidat za letenje iz prvih 11 je Ivanovic, koji trenutno pocinje kao levo krilo, iako veze nema sa tom pozicijom

koliko vidim Japanac je striker, moze da igra ovo sto igra Suma, a moze i na desno krilo

Posted

Sumu ako pomeriš bilo gde pašće u depru i opet prdnuti u čabar, dakle njega ne diraš. Pošto u Kokoligi brzi špicevi ne znače ništa jasno je da Boltu Junioru sleduje krilna pozicija što je i logično. Pri čemu se ja mnogo više pribojavam ovdašnjih krtičnjaka nego kostolomaca. Kostolomci neće moći da ga dohvate ali krtičnjaci ima da ga osakate. Bumo videli.

@MocaVukotic Ja ne pamtim kada je Partizan igrao neki dobar fudbal na početku sezone. To je uvek bila neka katastrofa sve do septembra, i prolazilo se na mišiće, ponekad na suvu sreću i nedostatak kvaliteta kod protivnika, ali se prolazilo. Tako to ide u Partizanu.

Posted

Asano će igrati levo.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...