Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, MocaVukotic said:

Sve je to kurac, osurice nas turci ko piletinu

oce kurac.

nista bolji od nas nisu.

Posted

Koji optimizam na topiku
E se vi zajebavate

Sent from fav toy

Posted
16 minutes ago, Ted said:

ocigledno je Sadik doveden namenski, ne bez veze i po principu daj sta das. a ocigledno je da su procenu vrsili likovi koji se u posao razumeju. bar takav je moj dojam. sto ne znaci da ne postoji mogucnost da su omanuli. videce se uskoro.

bogu hvala pa nismo mi forumasi vagali, jer tesko da bi neko ko nije Mbape, Lukaku, Kavani, Ronaldo prosao filter.

onako laicki ja bih zasao po nizim ligama Portugala, odatle su stigli i Kleo i Rikardo

text koji sam okačio je od 11 jula u to vreme je cava pričao kako planira da dovede još jednog špica, krilo i centralnog veznog...

kako ti razumeš ovu rečenicu

Plus, hteli smo da imamo na raspolaganju špica koji će da uđe u poslednjih 20 minuta, kad ne ide, da razbije bunker, postigne gol”, precizirao je Miki Đuričić.

- meni deluje da je sadik doveden planski - da greje klupu, da ulazi poslednjih 20 min kada je meč već odlučen, da odmori startnog špica, možda da odigra neke kup i tekme sa slabijim protivnicima u ligi te kao alibi napadač kada ne ide što reče đumi

Posted (edited)

@April

Ne.

Mi koji smo gledali Mlatiqu - Olimpija i revanš Olimpija - Mlatiqu se ne zajebavamo. 

Ponavljam, ako ne igraju ona dvojica (Urošević i Ivanović) imamo šanse. To je drugi ešalon kvaliteta u Turskoj, kao AZ Alkmaar u Holandiji. A znamo kako su holanđani prošli protiv nas. :fantom:

Edited by BlackGeorge
Posted

zategnuće to boske

Posted

Kažu da je Takuma sensei fudbala - brži je od Markeca i zna znanje ko Sale Ilić.

“What I see in him is the quality of his runs, his pace, his body strength and he is quite aggressive," Wenger told the club's official website.

“You do not find many players today who go behind the defenders at every opportunity.”

"I’m personally a strong believer in him, because by coincidence after I bought him I met the national coach of Japan and he is absolutely convinced about him,” the Frenchman added.

Videćemo.

Što se LE tiče, Turke ćemo žive da navatamo, a kasnije tradicionalno izbacujemo AZ 67.

Posted

Jasno sve, deremo debele Turke, samo Rajko da prebije Torea. 

Ali stvarno ove kurcave grupe, podgrupe, nek jedu govna

Posted

nego, jeri znate da je filip stojković najmlađi euro strelac na čitavom ex-yu prostoru uključujući klupski i reprezentativni fudbal

niste čitali

nemoguće

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nego, jeri znate da je filip stojković najmlađi euro strelac na čitavom ex-yu prostoru uključujući klupski i reprezentativni fudbal

niste čitali

nemoguće

To je uneto u preambulu ustava još onomad, tako da ovo sa malim Stevanovićem ne važi.

Posted

pardon, moj typo

Posted
2 hours ago, shimpr said:

rutinski prolaz

desni bek celavi miletic neca cela doktorski zatvorio svoju stranu, nije se dao ispovocirati kad ga je njihov kapiten mucki povukao za dres dok je ovaj lezao na zemlji...ide u napad, vraca se u odbranu

levi bek breya brezancic ofanzivno na visini zadatka, u odbrani isto tako mada nisu napadali po njegovoj strani

aj kakav je to tandem stopera ostojic pavlovic...hajde generacijo mi smo pravo drustvo, ahjde nek se spoje mladost i iskustvo

ostojic iskusno, mirno, mudro, stalozeno kao pravi primer mladjem kolegi

pavlovic ko mator, ko kanavaro, ko nesta, ko desai, ko tiram, ko stam, ko saveljic, ko pujol, ko maldini

kako se lepo kretale akcije od njega pa dalje idemo sve do gola

scekic bradica ubica, skok je svaki njegov...zajeban je da se prodje jer je visok pa ima duge noge i moze da ukliza

zdjelar je ko scekic samo malo nizi, ali zato za nijansu bplji tehnicar...lepo je delio lope po strani

bambi zoran bambino toisc osim gola je delio loptu kao cavi iniesta pirlo kaka

ivanovic je mnogo zajeban kad krene u prodor po levoj strani...brzo je sa leve prebaci na desnu nogu i onda protivnik ne zna sta ce

suma sumarum je pokazao zasto je doveden...trenutno najbolji igrac lige...videlo se kakav je dribler

sadiku treba vremena da udje u formu

rezerve urosevic i stevanovic su me udsevili pogotovo ovaj omladinac...lici na dibalu, dribla kao anri

nek se spreme turci da ispadnu 

Skinuo sam jaknu i zavitlao njom :hail:

Posted

ne vidim nikakav poseban optimizam u tvrdnji da smo u egalu sa turcma.

nisu oni nista jaci nego steaua prije 4 godine, a tada smo u tiimu imali jevtovica, trujica, beka knezevica premocnog babirla... pa smo prosli.

tada smo doduse imali solidan napad i groznu odbranu, sad se to malo obrnulo.

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Skinuo sam jaknu i zavitlao njom :hail:

Ekran otporan na pikslu?

Posted

Sad gledam sastav, kod njih je onaj holandez iz zvezde sto je bio kapiten, aleksic iz vojvodine, pa taj tore iz besiktasa, brazilac guilherme, ima neki ekvadorac u odbrani, dosao iz rivera...

A ovi nasi ne zna se ko je gori, ovo sto su oni igrali u prvom pol protiv velsana je druga liga, onaj decko ne moze prazan gol da pogodi, suma i tosic koji driblaju sami sebe u mestu... Osim ako taj japanac nije neko cudo, oprace nas ovi ko macku

Posted

@Cash objasni našem drugaru Moci na osnovu čega smo optimisti. Ti si i uživo gledao a mi samo preko tv.

btw, ostadosmo bez kopita. potpisao je za bate borisov. ipak neće u surdulicu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...