Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted (edited)

Brežančić kao da je stigao iz bundes lige. Po meni odličan. I mali je dobar, dao  je i gol. Da je neke sreće i Savine pameti da igra stalno on umesto Ivanovića...

Edited by BlackGeorge
Posted
4 minutes ago, renne said:

Kaze ovaj sa arene da ste.mnogo bolji od turaka i da sigurno prolazite

Po meni kvota na prolaz fkp 3.50-4.00. Sve je moguce u fudbalu ali sanse su minimalne.

Hvala Velsanima za prolaz u ovo 3.kolo.

Posted
12 minutes ago, gone fishing said:

9 minutes ago, Tresko said:

Jebe me nesto preko mobile, zanemariti ove quote gore. 

Mali Stevanović izgleda i igra onako kako bi moderan igrač i trebalo da igra. 

Posted

Strajnić za Sadika: "Vidi se da je potencijal" Pa potencijal je neko od 14 godina sa ovakvom kretnjom, neartikulsanom pokretima, ne čovek od 20+ godina

Tačno Ožegović mora da igra prvog špica jer ovaj robokap napred ne može sa ljudima

Posted

Ja ne znam po cemu smo to mnogo slabiji nego lani. U redu, Sadik nije ko Rikardo, ali i on je prosao jedan period adaptacije lani. Uz to, mi smo igrali samo tri takmicarske tekme do sada protivu 2 nefudbalske ekipe, turci ce konacno biti neko sa kim cemo moci da se nadigravamo. Ni oni, a ni mi, nismo neki evropski krem, ali bar zelimo da igramo lopte, za razliku od Indjije i Velsana. Pa kom obojci, kom opanci

Posted
2 minutes ago, BlackGeorge said:

Brežančić kao da je stigao iz bundes lige. Po meni odličan. I mali je dobar, dao  je i gol. Da je neke sreće i Savine pameti da igra stalno on umesto Ivanovića...

Fala, ono malo sto sam gledao deluje da mali ima stofa, valjda se ne oda krivudavim putevima kokainskih noci.

Nadjoh neki stream i ukljucio sam se taman da vidim Ozegovica kako se, ledjima okrenut od njihovog gola, izmanuo kao sivonja, promasio loptu i iscasio kuk. Tatko.

Posted
4 minutes ago, mozzer said:

Po meni kvota na prolaz fkp 3.50-4.00. Sve je moguce u fudbalu ali sanse su minimalne.

:isuse:

Posted

Velika sreća je što su Turci još u fazi pripreme. Liga im počinje 18og čini mi se, neko je već napomenuo. 

Jebem li ga, ja bih rekao 55-45% za nas. 

Posted
2 minutes ago, Њујоркер said:

Ja ne znam po cemu smo to mnogo slabiji nego lani. U redu, Sadik nije ko Rikardo, ali i on je prosao jedan period adaptacije lani. Uz to, mi smo igrali samo tri takmicarske tekme do sada protivu 2 nefudbalske ekipe, turci ce konacno biti neko sa kim cemo moci da se nadigravamo. Ni oni, a ni mi, nismo neki evropski krem, ali bar zelimo da igramo lopte, za razliku od Indjije i Velsana. Pa kom obojci, kom opanci

+1

biće mučno i protivu turčina

savo mi deluje da ima njuha za posao kojim se bavi

Posted

I meni se cini. Nadam se da ne gresim...

Posted

skloni smo nekakvom samopotcjenjivanju. daleko smo od ozbiljnog tima, ali da se bojimo ovih neznalica, olimpiju proglasavamo realom, a prolaz protiv turaka smatramo cudom nevidjenim, ne ide brate.

Posted

sviđa mi se hrabrost i želja što proba sa mladim igračima

Posted

još samo da buzdovana zameni asano i prolazimo turke lagano :happy:

67420833-659506811234648-5629861402387677184-n
Posted

jbt ovaj stevanović izgleda kao da treba da pođe u sedmi razred u septembru

:ohmy:

Posted

Ako Cavo još jednom stavi u prvu postavu Buzdovana, mora da popije otkaz odmah.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...