August 1, 20195 yr Brežančić kao da je stigao iz bundes lige. Po meni odličan. I mali je dobar, dao je i gol. Da je neke sreće i Savine pameti da igra stalno on umesto Ivanovića... Edited August 1, 20195 yr by BlackGeorge
August 1, 20195 yr 4 minutes ago, renne said: Kaze ovaj sa arene da ste.mnogo bolji od turaka i da sigurno prolazite Po meni kvota na prolaz fkp 3.50-4.00. Sve je moguce u fudbalu ali sanse su minimalne. Hvala Velsanima za prolaz u ovo 3.kolo.
August 1, 20195 yr 12 minutes ago, gone fishing said: 9 minutes ago, Tresko said: Jebe me nesto preko mobile, zanemariti ove quote gore. Mali Stevanović izgleda i igra onako kako bi moderan igrač i trebalo da igra.
August 1, 20195 yr Strajnić za Sadika: "Vidi se da je potencijal" Pa potencijal je neko od 14 godina sa ovakvom kretnjom, neartikulsanom pokretima, ne čovek od 20+ godina Tačno Ožegović mora da igra prvog špica jer ovaj robokap napred ne može sa ljudima
August 1, 20195 yr Ja ne znam po cemu smo to mnogo slabiji nego lani. U redu, Sadik nije ko Rikardo, ali i on je prosao jedan period adaptacije lani. Uz to, mi smo igrali samo tri takmicarske tekme do sada protivu 2 nefudbalske ekipe, turci ce konacno biti neko sa kim cemo moci da se nadigravamo. Ni oni, a ni mi, nismo neki evropski krem, ali bar zelimo da igramo lopte, za razliku od Indjije i Velsana. Pa kom obojci, kom opanci
August 1, 20195 yr 2 minutes ago, BlackGeorge said: Brežančić kao da je stigao iz bundes lige. Po meni odličan. I mali je dobar, dao je i gol. Da je neke sreće i Savine pameti da igra stalno on umesto Ivanovića... Fala, ono malo sto sam gledao deluje da mali ima stofa, valjda se ne oda krivudavim putevima kokainskih noci. Nadjoh neki stream i ukljucio sam se taman da vidim Ozegovica kako se, ledjima okrenut od njihovog gola, izmanuo kao sivonja, promasio loptu i iscasio kuk. Tatko.
August 1, 20195 yr 4 minutes ago, mozzer said: Po meni kvota na prolaz fkp 3.50-4.00. Sve je moguce u fudbalu ali sanse su minimalne.
August 1, 20195 yr Velika sreća je što su Turci još u fazi pripreme. Liga im počinje 18og čini mi se, neko je već napomenuo. Jebem li ga, ja bih rekao 55-45% za nas.
August 1, 20195 yr 2 minutes ago, Њујоркер said: Ja ne znam po cemu smo to mnogo slabiji nego lani. U redu, Sadik nije ko Rikardo, ali i on je prosao jedan period adaptacije lani. Uz to, mi smo igrali samo tri takmicarske tekme do sada protivu 2 nefudbalske ekipe, turci ce konacno biti neko sa kim cemo moci da se nadigravamo. Ni oni, a ni mi, nismo neki evropski krem, ali bar zelimo da igramo lopte, za razliku od Indjije i Velsana. Pa kom obojci, kom opanci +1 biće mučno i protivu turčina savo mi deluje da ima njuha za posao kojim se bavi
August 1, 20195 yr skloni smo nekakvom samopotcjenjivanju. daleko smo od ozbiljnog tima, ali da se bojimo ovih neznalica, olimpiju proglasavamo realom, a prolaz protiv turaka smatramo cudom nevidjenim, ne ide brate.