Kreator Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) Brežančić kao da je stigao iz bundes lige. Po meni odličan. I mali je dobar, dao je i gol. Da je neke sreće i Savine pameti da igra stalno on umesto Ivanovića... Edited August 1, 2019 by BlackGeorge
mozzer Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 4 minutes ago, renne said: Kaze ovaj sa arene da ste.mnogo bolji od turaka i da sigurno prolazite Po meni kvota na prolaz fkp 3.50-4.00. Sve je moguce u fudbalu ali sanse su minimalne. Hvala Velsanima za prolaz u ovo 3.kolo.
Azdaja Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 12 minutes ago, gone fishing said: 9 minutes ago, Tresko said: Jebe me nesto preko mobile, zanemariti ove quote gore. Mali Stevanović izgleda i igra onako kako bi moderan igrač i trebalo da igra.
Godfrey Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Strajnić za Sadika: "Vidi se da je potencijal" Pa potencijal je neko od 14 godina sa ovakvom kretnjom, neartikulsanom pokretima, ne čovek od 20+ godina Tačno Ožegović mora da igra prvog špica jer ovaj robokap napred ne može sa ljudima
Њујоркер Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Ja ne znam po cemu smo to mnogo slabiji nego lani. U redu, Sadik nije ko Rikardo, ali i on je prosao jedan period adaptacije lani. Uz to, mi smo igrali samo tri takmicarske tekme do sada protivu 2 nefudbalske ekipe, turci ce konacno biti neko sa kim cemo moci da se nadigravamo. Ni oni, a ni mi, nismo neki evropski krem, ali bar zelimo da igramo lopte, za razliku od Indjije i Velsana. Pa kom obojci, kom opanci
Lord Stef Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 minutes ago, BlackGeorge said: Brežančić kao da je stigao iz bundes lige. Po meni odličan. I mali je dobar, dao je i gol. Da je neke sreće i Savine pameti da igra stalno on umesto Ivanovića... Fala, ono malo sto sam gledao deluje da mali ima stofa, valjda se ne oda krivudavim putevima kokainskih noci. Nadjoh neki stream i ukljucio sam se taman da vidim Ozegovica kako se, ledjima okrenut od njihovog gola, izmanuo kao sivonja, promasio loptu i iscasio kuk. Tatko.
Cash Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 4 minutes ago, mozzer said: Po meni kvota na prolaz fkp 3.50-4.00. Sve je moguce u fudbalu ali sanse su minimalne.
Azdaja Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Velika sreća je što su Turci još u fazi pripreme. Liga im počinje 18og čini mi se, neko je već napomenuo. Jebem li ga, ja bih rekao 55-45% za nas.
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 minutes ago, Њујоркер said: Ja ne znam po cemu smo to mnogo slabiji nego lani. U redu, Sadik nije ko Rikardo, ali i on je prosao jedan period adaptacije lani. Uz to, mi smo igrali samo tri takmicarske tekme do sada protivu 2 nefudbalske ekipe, turci ce konacno biti neko sa kim cemo moci da se nadigravamo. Ni oni, a ni mi, nismo neki evropski krem, ali bar zelimo da igramo lopte, za razliku od Indjije i Velsana. Pa kom obojci, kom opanci +1 biće mučno i protivu turčina savo mi deluje da ima njuha za posao kojim se bavi
BWA Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 skloni smo nekakvom samopotcjenjivanju. daleko smo od ozbiljnog tima, ali da se bojimo ovih neznalica, olimpiju proglasavamo realom, a prolaz protiv turaka smatramo cudom nevidjenim, ne ide brate.
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 sviđa mi se hrabrost i želja što proba sa mladim igračima
gone fishing Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 još samo da buzdovana zameni asano i prolazimo turke lagano
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 jbt ovaj stevanović izgleda kao da treba da pođe u sedmi razred u septembru
Tresko Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Ako Cavo još jednom stavi u prvu postavu Buzdovana, mora da popije otkaz odmah.
Recommended Posts