July 31, 20195 yr 5 minutes ago, ackonish said: Ja sam cuo da traze nekog Afrikanca, Obeleve igra desno krilo Sent from my SM-G965F using Tapatalk e njega sam gledao na nevesinjskoj olimpijadi 2016. odlican igrac. ima hirurski precizan sut na svoj gol. takodje je izuzetno hladnokrvan u situcijama 1/1 protiv svog golmana. sjajan i kad treba uposliti protivnickog napadaca. u stanju je da ga pogodi u trepavicu. super ako dodje.
July 31, 20195 yr dok ga ne vidim sa salom kako izavljuje da je od malih nogu navijao za partizan-ne vjerujem.
July 31, 20195 yr doći će žuti ljudi i piti vodu sa morave Edited July 31, 20195 yr by kud u maglu Simoviću
July 31, 20195 yr Hahaha Kuuuuumse!!! Meni je ovo do jaja potpis, više iz ljubavi ka Japanu nego prema upravi FKP. Nadam se da će samuraj da opravda talenat i znanje. Mogao bi bas da nas oduševi. Hype hype.
July 31, 20195 yr oprosti nam, o vazura. ostani dozivotno u fkp i svake nas godine obraduj izlaskom u evropu. a kup, ako bude bude, ako ne bude, bice za 5-10 godina.
July 31, 20195 yr Najpre Zabija da dobije drugu priliku da pokaže zašto je bio zvezda deset uzastopnih prelaznih rokova.
August 1, 20195 yr ne. nije sad vrijeme za spekulacije o pojacanjima. veceras bijemo odsudnu bitku protiv nesimpaticnih velsana i svako ko se u ovom trenutku bavi tim pitanjima, radi protiv interesa fkp.
August 1, 20195 yr Ishod bitke se već zna, 1-2 (Zdjelar - penal, autogol Sadika). Posle meča Miloševića menja Viktor Trenevski.