Tresko Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 21 minutes ago, Godfrey said: Olimpiju možemo da prođemo samo na ludu sreću? Ne preterujte, zaista. Pa kako preterivanje kad u timu imaš neizostavno Buzdovana, Uroševića, i napad ti predvode Tošić, Buzdovan i onaj Sadik kojem očigledno treba 250 šansi da bi pogodio okvir gola. Cavo još igra sa 5 zadnjih veznih, tako da treba doći do Olimpije. Frka je i od velških kelnera. Ne znam kako dati gol bilo kome.
ZokiAsov Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 U onoj prijateljskoj smo bili bolji dok su nasi imali snage, opet oni su ostvarili dobar rezultat u turskoj, dali gol vise nego mi divnim velsanima. Daleko od toga su neki bauk, i realno bi mi bili neki favorit i sa ovim timom u tom dvomecu. E sad istorija nas uci da cesto i nisi trebao da budes bauk da izbacis partizan iz daljeg takmicenja. Aj prvo da mi izbegnemo samrokijadu a oni prodju turke izelice, sto samo deluje da ce biti lako, pa cemo vidjeti
Tresko Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 1 minute ago, ZokiAsov said: U onoj prijateljskoj smo bili bolji dok su nasi imali snage, opet oni su ostvarili dobar rezultat u turskoj, dali gol vise nego mi divnim velsanima. Daleko od toga su neki bauk, i realno bi mi bili neki favorit i sa ovim timom u tom dvomecu. E sad istorija nas uci da cesto i nisi trebao da budes bauk da izbacis partizan iz daljeg takmicenja. Aj prvo da mi izbegnemo samrokijadu a oni prodju turke izelice, sto samo deluje da ce biti lako, pa cemo vidjeti +1
theanswer Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Za početak, ja mislim da je Malatja favorit da prođe Olimpiju iako bi nam kontam više odgovaralo da idemo u Sloveniju. 2:2 iz prve utakmice je ok rezultat ali ništa specijalno, Turcima je to bila prva zvanična utakmica, odmah evropska, nemaju ni neko iskustvo iz evro takmičenja. A kao što smo saglasni Olimpija nije ništa posebno da ih ne mogu ovi dobiti u Ljubljani.
Cash Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 1 hour ago, Godfrey said: Olimpiju možemo da prođemo samo na ludu sreću? Ne preterujte, zaista. E ako nas izbaci 1 Safet Hadžič onda i treba da se ugasimo.
mozzer Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 1 hour ago, Godfrey said: Olimpiju možemo da prođemo samo na ludu sreću? Ne preterujte, zaista. Evo ja stojim pri tome da ako Olimpija nekako prodje Malatyu (kladze favorizuju Olimpiju posle 1.meca) mi ih necemo proci ako se hitno ne dovedu pojacanja. Pa cemo videti sta se desava... ej buzdovan bizon, Urosevic, rekreativac Tosic pa koga oni da prodju... zao mi Bambija jer mi je bio nas omiljeni i izuzetno koristan igrac u njegovom prvom angazmanu kod nas... ovo ni na sta ne lici i pomalo je sramotno...
Goranz Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Evo Kopitović već galopira ka nama... valjda će u narednim danima i neki Šarac da zarže.
BWA Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 5:0 za giganta iz humske. ozegovic 2, ivanovic 2 i urosevic 1.
Azdaja Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 La ga no. Pospremljeni nazad, podvijenog repa. Savo silovao njihovog trenera u officu
twisted Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 budite realni. ako dođemo do 2:0 ja sam zadovoljan. iz keca u kec
mozzer Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Bilo kakav prolaz je dobar, 1:0 odlicno. Argentinac definitivno otpao, kao taj Asano je jos u igri (samo zato jer ga niko drugi ne trazi na pozajmicu, Arsenal hoce da ga proda ali niko nece da plati 2m za njega), a poslali smo ponudu i Marasu iz Cavesa (dok se Kopitovic krcka). Konacno su objavili i finansije (oficijalne) na APR-u, ima dosta zamumuljenih stavki, moji drugari strucnjaci kazu da je prema njihovoj proceni (kada su pogledali zvanicne bilanse) dug oko 25m... taj u bilansima... BDO je radio reviziju, nije dao nikakve ograde/ rezerve...
BWA Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 mocart javlja da je kopitovic jednim kopitom u partizanu, nece igrati revans za cuku. bravo za vazuru.
Recommended Posts