BWA Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 imaju i oni svoje buzdovane. inace, kao sto se moglo i ocekivati ovi idioti ce platiti cuki obestecenje 300k za stanovitog kopitovica.
mozzer Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 I malo srpskog burek zadruga izvestavanja (hbt stvarno smo mnogo propali): Kurir: Argentinac Cavallaro definitivno ne dolazi (Japanca ne pominju) Zurnal: Poslata ponuda na 3 godine Cavallaru (Asano se ne pominje) Maxbet, Sportska centrala i Informer (za koga kako sam cuo vesti salje veprov covek): Asano potpisao (za Argentinca nista konkretnije) Mozzart, Vecernje novosti, Mondo: Nishta, nagadjanja
mozzer Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 9 hours ago, theanswer said: Npr ja ne znam po čemu je ovaj tim jači od onog što je ispao od Zaglebja onomad. Može biti samo slabiji. Bez pojacanja jasno je da nije jaci, tj da je slabiji
ZokiAsov Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 10 hours ago, theanswer said: Npr ja ne znam po čemu je ovaj tim jači od onog što je ispao od Zaglebja onomad. Može biti samo slabiji. Gledajuci imena to uopste nije bio hrdjav tim, ali kao da se nisu mirisali/adaptirali na ovo podneblje, eno kesa iz maksija daje golove ko blesav u skandinaviji, dominator gogua igra u Rusiji, dao gol spartaku, mire je bio odlican veci deo karijere u legiji, bili su tu everton, brasanac...
BWA Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 (edited) tacno. ali nije ni olimpija jaca od tadasnjeg zaglebja protiv kojeg smo na jna promasili 5-6 mrtvih sansi. @mozzer Edited July 30, 2019 by BWA
Tresko Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 2 hours ago, BWA said: imaju i oni svoje buzdovane. inace, kao sto se moglo i ocekivati ovi idioti ce platiti cuki obestecenje 300k za stanovitog kopitovica. Ali, nijedan njihov buzdovan, nije kao naš. Naš je baš ono ljuti šestoperac. A ovo za Kopitovića, pa mora Svinjura da podeli neke pare.
mozzer Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 33 minutes ago, Tresko said: Ali, nijedan njihov buzdovan, nije kao naš. Naš je baš ono ljuti šestoperac. A ovo za Kopitovića, pa mora Svinjura da podeli neke pare. Bash tako. Olimpija je ozbiljan sastav za nas, mozemo da ih prodjemo samo na neku ludu srecu bez ozbiljnih pojacanja
BWA Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 ja ne vidjeh tu ozbiljnost u onoj prijateljskoj protiv nas. naravno, dozvoljavam da grijesim.
Godfrey Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Olimpiju možemo da prođemo samo na ludu sreću? Ne preterujte, zaista.
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 9 minutes ago, Godfrey said: Olimpiju možemo da prođemo samo na ludu sreću? Ne preterujte, zaista. +1 tromostovje plitak potok
MiddleClass Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 13 minutes ago, Godfrey said: Olimpiju možemo da prođemo samo na ludu sreću? Ne preterujte, zaista. +1
BWA Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 6 minutes ago, BlackGeorge said: Vidim optimizam ne jenjava na ovom topiku. nema mjesta optimizmu😎 ali ne treba sad od olimpije praviti real. nisu nista skuplji ni individualno kvalitetniji, samo sto sticem utisak da se mi tripujemo kako su oni organizovana i disciplinovana ekipa. valjda sto su slovenci sta li?
Azdaja Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Dobijamo zmagu na ime i na stadion. Inače puna kapa. Pajaci iz uprave ne znam na čemu rade. Tj znam kako da izmuzu još love, al brate. Daj neka nas zadovolje malo.
Recommended Posts