mozzer Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Izgleda otpao Grbavac. Ajde barem jedna dobra vest. Juce gledao Olimpiju protiv Maribora. Uz ogradu da je Maribor vrlo los na pocetku sezone a tako je igrao i juce - Olimpija vrlo organizovana ekipa, profi sastav, odlican trener. Najvise mi se dopao Vukusic, centarfor iz Hrvatske. Kao nas Jankarra samo PRAVI fudbaler. Bez ozbiljnih pojacanja necemo ih proci u slucaju da eliminisu Malatyu.
ZokiAsov Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Sve i da japanac, argentinac ili neko trece mitsko bice potpisu veceras, tesko da bi bili od neke vece pomoci osmog kad je prvi mec trece runde. Ali zato cenim da ce za eventualni pjelof kopitovic,gigic i aksentije biti spremni u fulu
BWA Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 uz vec dokazane vedete u liku urosevica, ozegola i ivanovica, nema mjesta zabrinutosti.
April Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Oni se tako dobro zajebavaju. Još nisu prodali ćelavog M, već se pregovara o Aksentiju, kao da pre dva meseca nismo već pazarili crnogorskog Ćirkovića. Pri tome, Vulićević i dalje prima platu.
W.F.C. Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 1 hour ago, mozzer said: Izgleda otpao Grbavac. Ajde barem jedna dobra vest. Juce gledao Olimpiju protiv Maribora. Uz ogradu da je Maribor vrlo los na pocetku sezone a tako je igrao i juce - Olimpija vrlo organizovana ekipa, profi sastav, odlican trener. Najvise mi se dopao Vukusic, centarfor iz Hrvatske. Kao nas Jankarra samo PRAVI fudbaler. Bez ozbiljnih pojacanja necemo ih proci u slucaju da eliminisu Malatyu. Ante Vukusic? Ako je taj ukucaj samo Hajduk - Anderleht, moj ljubimac.
Kreator Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 1 hour ago, mozzer said: Izgleda otpao Grbavac. Ajde barem jedna dobra vest. Juce gledao Olimpiju protiv Maribora. Uz ogradu da je Maribor vrlo los na pocetku sezone a tako je igrao i juce - Olimpija vrlo organizovana ekipa, profi sastav, odlican trener. Najvise mi se dopao Vukusic, centarfor iz Hrvatske. Kao nas Jankarra samo PRAVI fudbaler. Bez ozbiljnih pojacanja necemo ih proci u slucaju da eliminisu Malatyu. Ko je grbavac? Ako je to Aksentijević to je sjajna vest. Bolje bilo koga iz teleoptika da prebace nego njega. Što se tiče Olimpije da ponovim. Oni su igrali bukvalno egal protiv turaka pre nekoliko dana. Posed lopte dosta manji, ali njihove kontre su bile opasnije od jalovih turskih napada. Očekujem njihov prolaz. Idemo u Ljubljanu, moje mišljenje.
mozzer Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Da, Ante Vukusic, jako mi se dopao. Ima jos 2-3 vrlo solidna igraca. Grbavac pa da Aksentijevic. Kazem barem jedna dobra vest. Kvota na Olimpiju 2.10, na Malatyu 3.50 - samo za drugu utakmicu... znaci kladze daju prednost Olimpiji... svakako bolje oni od Turaka protiv njih nemamo bas nikakve sanse jer ce uci u formu polako (nesto slicno kao Besiktas prosle godine iako se ovde pisalo da imamo nekakve sansice - ja sam npr pogodio tacan rez revansa 3:0, slicno ce biti i sada)
twisted Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 znači izgubismo od olimpije i tu završavamo sezonu u evropi ove godine...
BWA Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 koliko god da smo kriminalni, necemo ispasti od olimpije.
theanswer Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 1 minute ago, BWA said: koliko god da smo kriminalni, necemo ispasti od olimpije. Ne bih se kladio na ovo
James Marshall Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 11 minutes ago, BWA said: koliko god da smo kriminalni, necemo ispasti od olimpije. +1 ma kakva olimpija, treća liga bivše juge, usraće se na JNA
Њујоркер Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Gledao sam celu Malatija-Olimpija, dve kurac ekipe. Doduse, i mi smo go kurac, tako da...
theanswer Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Npr ja ne znam po čemu je ovaj tim jači od onog što je ispao od Zaglebja onomad. Može biti samo slabiji.
Tresko Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Treba prvo izbaciti ove konobare iz Velsa, a nije ni to sigurno sa Buzdovanom, Oževolom i ostalim vedetama. Meni se javlja Šamrok.
Recommended Posts