kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 24 minutes ago, BlackGeorge said: Pa šta sa njima? Misliš da će tu Orban da uleti sa kešom? Čuka vidim ima okej ekipu, vojvodina isto uzima igrače preko bajatovića, radnički standardno preko onog naprednjačkog bosa... Samo nam još fali ta bačka topola da nam deli lekcije. već je uleteo orbantm
levi Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 2 hours ago, BlackGeorge said: Pa šta sa njima? Misliš da će tu Orban da uleti sa kešom? Čuka vidim ima okej ekipu, vojvodina isto uzima igrače preko bajatovića, radnički standardno preko onog naprednjačkog bosa... Samo nam još fali ta bačka topola da nam deli lekcije. upozoreni ste na vreme. kasno je sad https://parapsihopatologija.com/forums/topic/20192-super-liga-201617/?do=findComment&comment=3911783 https://naslovi.net/2017-03-26/politika/orban-daje-9-5-miliona-evra-za-fudbalsku-akademiju-u-backoj-topoli/19801107
BWA Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 pitam se koliko je tek ulozio u zatvaranje utakmica i podmazivanje sudija.
mozzer Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Ja odigrao keca danas na njih protiv Lucana, kvota 2.55... kaze legenda iz kladze da nema sanse da dodje, u prvom kolu iz 1 u 2 protiv Vozdovca sad moraju da vrate bas da vidimo...
Kreator Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 auuu oni dobiše voždovac na krovu tržnog centra. bio kums u pravu izgleda.
Kreator Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 1 hour ago, mozzer said: Ja odigrao keca danas na njih protiv Lucana, kvota 2.55... kaze legenda iz kladze da nema sanse da dodje, u prvom kolu iz 1 u 2 protiv Vozdovca sad moraju da vrate bas da vidimo... vodi topola već sa 1 -0 a igrač mladosti dobio crveni. igra se tek 12.minut.
Mark Rothko Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Orban je napravio odličnu taktiku ulažući novce u fudbal i van granica Mađarske, tamo gde živi mađarska manjina. Tako se pomažu mnogi klubovi iz Rumunije, Ukrajine, Hrvatske, Slovačke i kod nas. Ulaže se u fudbalske akademije, a Mesaroš, Orbanov tajkun, je postao vlasnik NK Osijek koji poslednjih godina postaje jedan od najboljih hrvatskih klubova, onomad izbacili i PSV. Mislim da i naš Spartak preko Gajbe Simovića ima tu neke kombinacije sa orbanovcima. Uloženi novac se vraća kroz glasove dijaspore na izborima.
mozzer Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 8 minutes ago, BlackGeorge said: vodi topola već sa 1 -0 a igrač mladosti dobio crveni. igra se tek 12.minut. Nije lose za pocetak sezone kladjenja, crvena na 2.55 kvotu @Rothko Hvala za info - to je ozbiljan rad
Mark Rothko Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 6 minutes ago, mozzer said: Nije lose za pocetak sezone kladjenja, crvena na 2.55 kvotu @Rothko Hvala za info - to je ozbiljan rad Aj kad sam već off topic... obrati pažnju na kladionici na drugu slovenačku ligu i FK Nafta. Slična priča kao i Osijek, samo što mađarski tajkun nije formalno vlasnik kluba (ne dozvoljava slovenački zakon), već je predsednik uprave ili tako nešto. I oni dobijaju ogroman novac od Orbana (oko 6 miliona evra), ali se to kao daje mađarskoj manjini tamo, a oni veći deo prebacuju u klub. Imaju dosta stranaca u timu, naravno najviše Mađara. Napred Partizan!
mozzer Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 26 minutes ago, Mark Rothko said: Aj kad sam već off topic... obrati pažnju na kladionici na drugu slovenačku ligu i FK Nafta. Slična priča kao i Osijek, samo što mađarski tajkun nije formalno vlasnik kluba (ne dozvoljava slovenački zakon), već je predsednik uprave ili tako nešto. I oni dobijaju ogroman novac od Orbana (oko 6 miliona evra), ali se to kao daje mađarskoj manjini tamo, a oni veći deo prebacuju u klub. Imaju dosta stranaca u timu, naravno najviše Mađara. Napred Partizan! Au znaci FK Nafta ima veci budzet od naseg FKP
Mark Rothko Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 6 minutes ago, mozzer said: Au znaci FK Nafta ima veci budzet od naseg FKP Pa u TSC je uloženo 9,5 miliona evra - za stadion, fudbalsku akademiju i ko zna šta već. Tako je u Slovačkoj Dunajska Streda (isto vlasnik mađarski tajkun blizak Orbanu) dobila stadion sa 4 UEFA zvezdice. U FC Sepsi je leglo dosta para pa su sada u vrhu rumunskog fudbala. Osijek uskoro dobija fenomenalan stadion koji finansira Mesaroš, a u poslednje 3 godine u klub je ušlo više od 15 miliona evra iz Mađarske. Ima tu i mnogo manjih klubova koji svake godine apliciraju tamo pa koliko dobiju.
Kreator Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 (edited) 1 hour ago, BWA said: zivo me zanima kako je igrac lucana dobio crveni skrivljen je penal. par minuta pre gola iz penala dobio crveni. pročitao na livescoru... vidim ja da ćemo opasno na...bati i ove sezone, nevezano za naš očajan tim i vazuru kriminalca. Edited July 27, 2019 by BlackGeorge
BWA Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 pa o tome se o radi. nasa tzv. uprava nije u stanju da nam na jna obezbijedi makar normalno sudjenje, dok se cigani, radnicki a izgleda i jos neki sprdaju sa ligom. daleko od toga da to bilo koga amnestira od ovoga na sta sada licimo ali da je sudjenje i odnos protivnika prema nama bitan faktor, sigurno da jeste.
Mark Rothko Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Opet se zakuvava priča oko onog Japanca iz Arsenala. Kao on dođe kod nas na pozajmicu, a onda ga mi otkupimo dogodine za par miliona.
Recommended Posts