Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Tradicionalno jebemo Engleze :fantom:

Posted

Upravo tako Tede. Najgrdniji evro protivnik kojeg pamtim. Svako se bar trudi da igra fudbal, ovi su grdji od najgrdjih Surdulica, Vranja I Nisova...

Samo da zivi prodjemo ove krljomandere.

Posted

ovo je bilo kao neki miks pripremne utakmice sa zlatibora i nekog seoskog turnira. dan, 5 navijaca, krljanje, kartoni, koskanje, naguravanje, sudija ocenas, igrac dizni...

Posted

dobro je bilo

Posted
4 minutes ago, Cash said:

Bice cupavo protiv Olimpije

+1

Odgledah skoro ceo meč. Revanš će biti jako interesantan.

Posted
6 minutes ago, Cash said:

Bice cupavo protiv Olimpije

Kakva crna Olimpija. Da vidiš kad bude opet Šamrok. Ovi nemaju šta da izgube, a Cavini puleni ne mogu da igraju bolje od ovoga danas. Gol mogu samo slučajno da daju.

Posted

Kao sto rekoh, nije ovo imalo mnogo dodrinih tacaka sa fudbalom kao sportom, za sedam dana imacemo priliku da vidimo nase junake na sveze postavljenom travnatom tepihu  jna. Da li suma moze da bude vidljiviji nego danas, da li ce ivanovicu prijem lopte i dalje biti neresiva enigma i da li je sadik profesionalni fudbaler ili kolega velsanima. Dobijamo tri naprema jedan, hetrtik moron voca.

Posted

nemojte zajebavati. ovi nece preci centar u revansu. ne znaju ama bas nista, sto je doduse i normalno jer im igranje fudbala i nije posao.

Posted

Nego koga cemo tradicionalno da pazarimo od onih koje izbacimo? Ja tipujem na golmana, deluje stabilnije od svih domacih vedeta a i mlad je, ne bih rekao da ima vise od 23-24.

Posted
3 minutes ago, Lord Stef said:

Nego koga cemo tradicionalno da pazarimo od onih koje izbacimo? Ja tipujem na golmana, deluje stabilnije od svih domacih vedeta a i mlad je, ne bih rekao da ima vise od 23-24.

😁  ovo mi je palo na pamet nekoliko puta. brisi post dok vazura nije procitao.

Posted
32 minutes ago, Lord Stef said:

može slobodno da se bira slučajnim uzorkom, jer svi su isti, odnosno nemaju pojma. stvar lične preferencije, hoćeš visokog ili niskog, brnog ili belog, ćelavog ili kosatog, sa opasnom facom ii bejbifejs

Posted

Nek bude onda ramiz   dizni

Posted

jab isto golmana

btw, rezultat je realan pokazatelj razlike u kvalitetu timova: jedva smo bili bolji od njih. 

igra nam je raspad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...