Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Stojković je opet pokazao da je debil...

Posted

Sending-off offences

A player, substitute or substituted player is sent off if he commits any of the following seven offences:

serious foul play

violent conduct

spitting at an opponent or any other person

denying the opposing team a goal or an obvious goalscoring opportunity by deliberately handling the ball (this does not apply to a goalkeeper within his own penalty area)
denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick

using offensive, insulting or abusive language and/or gestures

receiving a second caution in the same match

Nema crvenog ovde, pošto nije bila izgledna prilika.

Posted

Veoma lep derbi za gledanje, bez obzira na 0 - 0 u prvom pol. Mi ubedljiviji i jači do nekog 35 minuta a onda zvezda pritisla. Sve u svemu jedan od boljih derbija po meni u zadnje vreme.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

imam od danas Arenu, uzeo mts, sbb ćao

mada zbog ovog sranja nisam ni morao uzimati, uzadm se u abu-u, nba i špance, talijane i tako to

utakmica prava prvenstvena što se kaže, odnosno govno, što se ne kaže ali se misli. ekipe podjednako nespremne, krljačina, nemogućnost da se povežu dva pasa i sve ostale prateće čari domicilnog livadarenja.

Posted

ma čist žuti za zdjelara, mada je mogao i redeči da mu pokaže

Posted

vidi se na snimku da trava nije podjednako zelena svuda, mora da ga je to izvelo iz takta

Posted

bolji smo, kompaktniji, sigurniji, čvršći al u zadnja 4 min nadokande opuštanje do bola. Mora ga ušuškamo kad od 65og krenu da kidišu. asano mislim na tebe!

Posted
1 minute ago, napadaj said:

cackao mecku.

Posted

ja iskreno i pored najbolje volje ne vidim tu našu boljost

ne znam, možda malo duže nisam gledao fudbal pa sam se uželeo onog pravog

Posted

Asano je odličan fudbaler.Dušu dao za ozbiljne utakmice,nije JSL bunker za njega.

Posted

Sudija vrlo dobar, zdjelar zasluzeno zuti. 

Posted

Gooooolllll

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted

tatkoooooo

:hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...