BWA Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 voja brisel😀 to ne moze biti istina. daj jos dzigija, pa nek ide zivot.
Shaq Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 preposteni velja maltretira prepostenog radeta, dok preposteni kurir taj video lagano objavljuje pod sekcijom sporta, dok prepostenoj drzavi shishte jajce, umesto da pohvata i pohapsi svu tu svoju bagru.
Shaq Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 ima i snimak sa svim akterima u kaficu.. sto bi se reklo, tradicionalni srbski izlak na kaficu..
mozzer Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 (edited) Mislim da je trenutno tzv jug daleko organizovaniji i mocniji od tzv kimijevaca.... koliko znam... cekamo Rajkovica jos 3 dana.... Edited January 6, 2020 by mozzer
Azdaja Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Video videa i zgadilo mi se. Da ih sve pohapse I da stadion bude slobodan od govana. Ajmo brate Rajko da igra kao Sajko
Mark Rothko Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Najverovatnije dolazi Svetozar Markovic iz Olimpijakosa na pozajmicu.
Goranz Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Zanimljivo, zove se isto kao i onaj antifudbaler kojeg se nedavno jedva rešismo. Čak nastupa i za isti klub.
Azdaja Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Opet najjeftinije rešenje. Ne znam samo gde I pored koga će da igra.
ZokiAsov Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 5 hours ago, Mark Rothko said: Najverovatnije dolazi Svetozar Markovic iz Olimpijakosa na pozajmicu. Vidi se da se planira dugorocno, rotiramo dva pozajmljena igraca i jednog koji se sprema za penziju i zlatnu cuku
Recommended Posts