Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, *edited by mod said:

Otišao je na gostovanje a slab je wifi u hotelu.

Sent from my H3213 using Tapatalk

😁 svaki put ista prica.

Posted

Ako ne može da se priča o otporu represiji i borbi protiv odnarođenog režima, zaključavajte topik. Partizan je ionako uvek bio iznad fudbala.

Posted

Danas je Dan!  

Neka drhti Kazahstan!

Posted

trebalo je danas da odem po rođaka iz australije na aerodrom, dolazi svega jednom u 7 godina otprilike. usput da povedem starijeg sina u muzej vazduhoplovstva jer sam mu obećao neki dan i sav je euforičan oko toga. onda se setih da igramo od 16.50h a ovaj sleće u 18h. poslao sam kolegu iz firme da ode a sina danas izbegavam. jebem te živote. nemoj da se desi da izgubite danas!!! NAPRED PARTIZAN!

Posted

Hahaha tooooo breee!!!! Ale ale aleee.. 

Ja otkazao "rekreaciju" ne paše mi uz termin. 

Bice dobra tekma neka pobedi naš Partizan. 

Posted (edited)

Ma dobijamo ove. I meni malo termin predstavlja problem, jebao ih Kazahtstan, neka igraju Aziju.

Kvota na nas se strmoglavila sa 4,33 na 2,87..znao sam, ali ne kupih na vreme :(

Edited by Godfrey
Posted

Partizan daje tri u prvom kvota 95, da ne bude da nisam reko

Posted (edited)
18 minutes ago, ZokiAsov said:

Partizan daje tri u prvom kvota 95, da ne bude da nisam reko

Od ovih zemaljskih kladiona, ja za 3+ Partizan u prvom nadjoh najvecu u Maxbetu, 45 (4+ je 80), gde si iskopao 95? Ili je to kvota da Partizan daje tacno 3 gola u prvom?

Edited by Nesh
Posted
8 minutes ago, Nesh said:

Od ovih zemaljskih kladiona, ja za 3+ Partizan u prvom nadjoh najvecu u Maxbetu, 45 (4+ je 80), gde si iskopao 95? Ili je to kvota da Partizan daje tacno 3 gola u prvom?

Sad vidim i ja 45. Drugar juce uplatio u mocartu po 95. Kvota je pala duplo, tako da sigurno dolazi 

Posted
8 minutes ago, ZokiAsov said:

Sad vidim i ja 45. Drugar juce uplatio u mocartu po 95. Kvota je pala duplo, tako da sigurno dolazi 

Uf, mnogo oborili...Ma dobro, ne mari ni 45, nek uvaljaju oni 3 komada, necemo da se ljutimo. :D

Posted

Mislim da gubimo, ali svaka čast SavU na sastavu tima. Pokazao je za sad da nije rob nekim shvatanjima i da kada pogreši negde hoće to vremenom da nadomesti. Cela ta priča oko njega je ogromno premašivanje očekivanja. Jeste da su mi očekivanja od njega bila možda i ispod nule, ali se baš posrao po većini nas. 

Posted

ide se na pobedu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...