Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

Priprema za dovođenje autobusom na sletove i mitinge. Treba sa tim krenuti na vreme.

• Replies 6.8k
  • Views 477.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

Vidite da makar sendvići budu kvalitetni...

Neko sendviče, neko tortu.

Just now, Tresko said:

Neko sendviče, neko tortu.

nemoj tresko ko boga te molim, sada će da se napinju do sudnjeg dana objašnjavajući da nas aleksandar podjednako voli

:sad:

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nemoj tresko ko boga te molim, sada će da se napinju do sudnjeg dana objašnjavajući da nas aleksandar podjednako voli

:sad:

A strašno se napinju već duže vreme.:laugh: I to u smenama.

jel zna neko kakve su situacije sa kartama? nisam pratio situaciju, samo me interesuje jel pocela vec prodaja karte za united?

Ne zna se da li će se igrati pred publikom sa MUTD. Možda sutra prijave oni kao iz FARE decu za rasizam ili četništvo, pa će opet biti kazna.

Prodaja od ponedeljka, mislim da je bočni istok 6000 komplet.

hvala.

40 minutes ago, Tresko said:

Ne zna se da li će se igrati pred publikom sa MUTD. Možda sutra prijave oni kao iz FARE decu za rasizam ili četništvo, pa će opet biti kazna.

ako nista ima da nadju dva klinca koja nisu uradila domaći i eto nove suspenzije

40 minutes ago, copkillah said:

Prodaja od ponedeljka, mislim da je bočni istok 6000 komplet.

???

Tri soma po tekmi?

Just now, MocaVukotic said:

???

Tri soma po tekmi?

tako mi rekoše, naravno moraš da kupiš u kompletu

Kakve budale, tri soma da gledas sadika i ozegovica, gledace ih samo deca i ovi nasi sektasi iz srpskih pripizdina... 

2 minutes ago, MocaVukotic said:

ozegovica

pažljivo moco, manjkaće nam tresko

:tongue:

Šta je ovo? Bolja kvota na AZ u odnosu na nas (flash score). Oni znaju nešto što mi ne znamo?

Njihov napadački stil igre nam strašno odgovara. Nekih 2:1 ili 3:2 za nas moja prognoza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout