Ted Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 neka bude derbi bez penala i sumnjivih golova....pa neka pobedi ko hoće mada, uvertira koja je napravljena vise obecava jos jednu epsku svinjariju, garniranu saopstenjima i odgovorima na ista onako fudbalski, ishod bi mogao da zavisi i od rezultata u sredu i cetvrtak, odnosno ko ce u kakvom (ne)raspolozenju da udje u tekmu ja verujem da mozemo do pobede od 4-0, zato sto smo najbolji i zato sto osvajamo titulu
SNARC Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 16 minutes ago, Lord Stef said: Mozda okrenu curak pa dosude za nas. Jel' znate vi, gospodo, kad su poslednji put svirana 2 penala za Partizan u derbiju?! (bez zezanja, zanima me kao kuriozitet, jel' se desilo nekad?) Mozda za vreme nemacke okupacije..tada se bar znao neki red, jel.
samo_opusteno Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 25 minutes ago, Lord Stef said: Mozda okrenu curak pa dosude za nas. Jel' znate vi, gospodo, kad su poslednji put svirana 2 penala za Partizan u derbiju?! (bez zezanja, zanima me kao kuriozitet, jel' se desilo nekad?) Za penale ne znam ali 2 gola fore ste imali u pretproslom.
BWA Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 29 minutes ago, Lord Stef said: Mozda okrenu curak pa dosude za nas. Jel' znate vi, gospodo, kad su poslednji put svirana 2 penala za Partizan u derbiju?! (bez zezanja, zanima me kao kuriozitet, jel' se desilo nekad?) pa posto se penal za nas svira svakih 500 godina, usudio bih se reci da nisu nikad.
samo_opusteno Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 2 minutes ago, BWA said: pa posto se penal za nas svira svakih 500 godina, usudio bih se reci da nisu nikad. 24-21 je bio ukupan odnos u penalima za Zvezdu do 2016. a cini mi se da ste posle toga vi imali 2, dakle sad bi trebalo da je 24-23.
levi Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=pU6sBYfyhCk&feature=youtu.be&t=12
Tresko Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Evo šta kaže čovek(mada je čovek mislim prejaka reč za to govno) koji je zadužen za regularnost takmičenja(kao da daš kozi da čuva kupus): Quote "U trenutku kada se tako nešto desi veća je šteta po oštećeni klub. Međutim, tako nešto ne treba ni Zvezdi. Neću da razmišljam u tom smeru da je arbitar namerno dosudio penal u korist Zvezde, koja ima najbolji tim u prvenstvu i verujem da će ponovo osvojiti titulu", rekao je Binić. Hitar ali ne i brz.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 ima i onaj deo da hitno moramo da nabavimo var uređaj da bi sklonili famu o nameštanju
Orle Zmajević Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 12 hours ago, Lord Stef said: Mozda okrenu curak pa dosude za nas. Jel' znate vi, gospodo, kad su poslednji put svirana 2 penala za Partizan u derbiju?! (bez zezanja, zanima me kao kuriozitet, jel' se desilo nekad?) Poslednji put 86-te, pre toga 70-te. Promasili 3/4
ToniAdams Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 44 minutes ago, Tresko said: Evo šta kaže čovek(mada je čovek mislim prejaka reč za to govno) koji je zadužen za regularnost takmičenja(kao da daš kozi da čuva kupus): Hitar ali ne i brz. Za šta je Buzdovan zadužen? Za regularnost? Trgovac oružjem?
mozzer Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 1 hour ago, Tresko said: Evo šta kaže čovek(mada je čovek mislim prejaka reč za to govno) koji je zadužen za regularnost takmičenja(kao da daš kozi da čuva kupus): Hitar ali ne i brz. On je samo jedna ordinarna dzukela.... kao i koki, surbatovic, ove sudije sto ovako sude... nastaviti niz...
SNARC Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Dragisa je dobar deo razuma i para ostavio po pecenjarama u okolini Krusevca..mozda bi drugacije radio danas da je drugacije ziveo. Budalama je glupiranje jeftino.
Lord Stef Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 1 hour ago, Orle Zmajević said: Poslednji put 86-te, pre toga 70-te. Promasili 3/4 E jbg onda, ne moraju ni da nam sviraju Back on topic, 33 godine od kad su nam poslednji put svirana 2 penala. Mogli bi nesto i o tome da napisete, gospodo takozvani novinari.
Filozof manijak Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Toliko je i Isus poživeo....mislite o tome!
Tresko Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: Za šta je Buzdovan zadužen? Za regularnost? Trgovac oružjem? Da, za regularnost takmičenja.
Recommended Posts