Tresko Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Buzdovan je za 60 sekundi dva puta došao u kontakt sa loptom, i oba puta je istu prosledio u noge protivniku.
Goranz Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 1 minute ago, ZokiAsov said: Jebemo potapamo. Drhte gace u predsednistvu pred sledeci vikend. Jos kad bavarci odrade predigru, bice jako ruzno Sad će Vesić da nam raskopa teren i zarotira podlogu.
Ted Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 1 minute ago, Tresko said: Neeeee, ali zašto, zašto?!?!? Otkud sad ponovo Buzdovan? Ma marš u kurac Cavo.... samo da vam prevedem ovu recenicu, da ne bude nesporazuma.....Tooooo, bravo, bravo!!!! Samo napred momcino, mracan period je iza tebe. Savo majstore....
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 3 minutes ago, Goranz said: Sad će Vesić da nam raskopa teren i zarotira podlogu. ne davaj im ideje
Azdaja Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Jebote Xavi u Partizanovom dresu, ne verujem na koju prevaru je covek dosao da igra lopte ovde. Bibrase PLODITELJU! Inace ova trololo liga... zaista besmisleno.
Kreator Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 (edited) Znači isplatio se dolazak Tošića samo što nam je doveo Natka. I pet miliona evra da smo ga platili ne bi bilo malo. Odavno ovakvog majstora nisam gledao u Partizanu, posle Saše Ilića, Vukića i Moreire. Lazar, Japanac i mali Filip ima da se nadavaju golova. Edited September 14, 2019 by BlackGeorge
SNARC Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 On 1.9.2019. at 21:25, SNARC said: Drug Zidov mi polako postaje omiljeni igrac ekipe. Zna lopte i namece se kao vodja. Cisto da se ne smetne sa uma ko je prvi..ili medju prvima skapirao sav talenat brata Natka.
twisted Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 taman da kažem, kad takvom loptom izbaci markovića i asana, to je već pola gola.
gone fishing Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 sreća te se suma povredio, pa smo videli potencijal natka kao playmakera
mozzer Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 48 minutes ago, Ted said: samo da vam prevedem ovu recenicu, da ne bude nesporazuma.....Tooooo, bravo, bravo!!!! Samo napred momcino, mracan period je iza tebe. Savo majstore.... Hahahahahaha Prejako
Ted Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 (edited) ovako je trebalo da bude i protiv TSC-a, minimum tri komada, nadigrali ih potpuno....al nije htelo no dobro, ako dobijemo narednih 30 titula je nasa sve u svemu just another regular linglong day....neko je uzeo a neko osvojio tri boda Edited September 14, 2019 by Ted
mozzer Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 (edited) Od svega vidjenog ove sezone, osim plasmana nasih Golobradih u LE, za mene najvece iznenadjenje (uz pohvalu Savi i strucnom stabu za dosadasnji rad) je Natho. Uopste mi, sve uz Tosica i navodjene razloge, nije jasno kako su takvog igraca doveli u ovo Blato. Jednostavno covek je Klasa na terenu, covek koji ima Stav, igrac zbog koga vredi gledati fudbal... uzivajmo dok traje. Za cetvrtak skocile kvote na fkp, nesto niza na 1 (2.55) nego na 2 (2.75) u proseku... znaci kladze tipuju X... Edited September 16, 2019 by mozzer
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 (edited) 1 hour ago, mozzer said: Od svega vidjenog ove sezone, osim plasmana nasih Golobradih u LE, za mene najvece iznenadjenje (uz pohvalu Savi i strucnom stabu za dosadasnji rad) je Natho. Uopste mi, sve uz Tosica i navodjene razloge, nije jasno kako su takvog igraca doveli u ovo Blato. Jednostavno covek je Klasa na terenu, covek koji ima Stav, igrac zbog koga vredi gledati fudbal... uzivajmo dok traje. Za cetvrtak skocile kvote na fkp, nesto niza na 1 (2.55) nego na 2 (2.75) u proseku... znaci kladze tipuju X... +1 na biberčeta neuporediv je recimo sa dr mo ili jucom, u stvari je križanac njihovih najboljih osobina majstor2 e apropos kladionica, klasična navlaka kec k’o vrata Edited September 16, 2019 by kud u maglu Simoviću
mozzer Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 (edited) 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: +1 na biberčeta neuporediv je recimo sa dr mo ili jucom, u stvari je križanac njihovih najboljih osobina majstor2 e apropos kladionica, klasična navlaka kec k’o vrata Bold1: Ja zaista duboko razmisljam i ne mogu da se setim boljeg igraca u FKP... mozda Juca.... i Cleo... kada kazem boljeg mislim u ovom veku ili poslednjih 10 godina... kad se setim sa kojim timom smo igrali ovu drugu LS... strasno... Djuric ustva bedna kriminalna Bold2: Takoe "Iz ove ekipe poznajem samo dva igrača - štopera Grka Hacidijakosa, drugog štopera takođe, tako da što se toga tiče, ekipa se dosta promenila. Alkmar igra ofanzivni fudbal, karakterističan je po tome. Mi treba, jednostavno, da igramo našu igru, ne treba da ih se plašimo, nisu oni neki bauk, niti su nešto posebno, po meni, bila je mnogo bolja ekipa kada sam ja bio tamo, ali moramo da ih shvatimo ozbiljno ako želimo da pobedimo",kaže Bražančić u zargovoru za klupski sajt. https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1229927/Partizan-AZ-Alkmar-1.-kolo-Lige-Evrope-TV-prenos-Arena-sport-UZIVO.html Edited September 16, 2019 by mozzer
Recommended Posts