Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Tede da se ne prezivas Vuletic mozda? :D

Neka ih, šta da se radi. Mi podržavamo ovo sto imamo i neka ide dokle ide. Biće bolje, valjda. 

Posted
4 minutes ago, Ted said:

sta sam ja sve procitao da strucnjaci, mrtvi ozbiljni, tvrde, dovoljno je za tri zivota

trebalo je da pravilnik protumači binić dragiša, više bi imalo smisla

Posted (edited)

nisam Vuletić, al sam podjednako ruzan i zajeban :D

dobro, ako je Bina onda nema problema, on svakako dobro poznaje pravila izrade i tumacenja propisa....ma, erudicija izbija iz svake pore njegovog bića....a i Surbatovic je tu negde, opusteno, sve je po zakonu

Edited by Ted
Posted
28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovoga puta tumačenje pravilnika

:nobles:

sta je u pitanju?

Posted

aha, znaci dr surbatovic dopisom mijenja pravilnik.

ko ga jebe sto u pravilniku stoji "igraci", kad on kaze da je u pitanju samo jedan igrac.

Posted
On 7.9.2019. at 20:06, kud u maglu Simoviću said:

šurbatović zaradio ovogodišnji bonus kod šefa

🤬

Sta je uradio?

Posted (edited)
10 hours ago, MiddleClass said:

Sta je uradio?

Zar je bitno sta je uradio - dovoljno je sto je gov*ar, pi*ketina i de*il.... i to ozbiljan... ali ovo je Srbija Koki Vuki Cecili Marela

Edit: Uradio je da je gore attachovanim dopisom sprecio registraciju 2 igraca kojima je istekao ugovor u ovom prelaznom roku, pa tako FKP pored Markovica nije mogao da dovede i Rajkovica u ovom roku - da li namerno ili nenamerno potpuno je nebitno, jos jedna bitanga koja sedi u FSS i slicnim organima vlasti gde se kradu parushtine u ovoj kvazi drzavici

Edited by mozzer
Posted

u vezi gospodina rajkovica, ako je verovati wikipediji, doticni je odigrao 130 zvanicnih meceva za svoje klubove u poslednjih 13 godina - dakle, izgleda i ne voli de se cima previse, maks 10 tekmi godisnje... mislim da treba da se zahvalimo g. surbatovicu sto nas je ovako "zajebo".

Posted

irelevantni su motivi za ovo.

bitno je da se pravilnik ne moze mijenjati dopisom, vec samo po proceduri po kojoj je i donesen.

Posted

Jesu li nam koncno presudili za AZ?

Posted

danas je usmeno saslušanje, pa sledi odluka “žalbene komisije”

Posted

uz nikad jaču pesmu o našem predobrom allahu (poslušati obavezno, isprali su mi mozak u turskoj)

da vas obavestim da sam rezervisao wizz karte za eindhoven za 11.12. i da smo uzeli 10tak mesta u avionu po ceni karte od 2800 din po pravcu :D . ko potrči ima još 15-20 mesta u avionu.

Posted

pardon, da se ispravim 27. nov - 29. nov. ali cene su smešne. ko može da se organizuje, znam odličan smeštaj u hagu :D

Posted

Natho upravo izjednacio za Isr protiv Slo u gostima. Velemajstor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...