Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

sa slovencem nikad nismo kiksali

samo da ima obe noge

A mogo bi brat Zaho da nam dovede i Kronavetera da imamo jos kojeg dobrog igrača na sredini. :). Bez zajebancije Luka bi bas bio dobro pojacanje.

Posted

Ako luda šuma nije sa nama u šeširu mislim da postoji tačno 2 posto šanse da ih ne dobijemo u grupi. 

Posted

Meni je Sadik danas dobro izgledao na momente u prvom poluvremenu. Većinu utakmice nisam pogledao. U ovim prijašnjim je bio katastrofa pa mi je možda baš zato danas izgledao bolje.

Posted
19 minutes ago, dig_chohano said:

Grobare moj stari, jel te još lomi 37.2?

Ovo pretužno zlopaćenje večeras me podsetilo na PPP pa reko'  da se javim.

Lomi, lomi, ali borim se. Lepo je sto si navratio. 

Posted

kraju sala, ali problem sa ozegovicem nije njegovo neznanje, nego bezobrazluk.

idiot je toliko navalio da se proda da potpuno upropastava ekipu.

dakle, odlazi covjece!

Posted

Ipak je veci problem neznanje.

Sadik je bio recimo ok u prvom poluvremenu, ali u drugom je par puta potpuno mentolski utrcao u ofsajd u situaciji kada je mogao da udje u 1 na 1 s golmanom. Daj tog Dumbiju, Lazara Markovica, prekvalifikuj Lutovca na beka i ja prezadovoljan.

Posted

Ovo smo prosli na MayDay, Snarcovog Urosa i Tedove vradzbine... nisam mogao da gledam znao sam da ce bizi pretesko... Hvala Mileta cate zasluzio si transfer

Sada Doumbia i stoper i da pitamo Predsednika ili Premijerku jel moze jos 1 igrac

Ziveli

Posted

Vazur najsrecniji, uzo pet meleona, ulaganja meh. Znaci čist profit. 

Kad smo ga primili već sam video sve muke kroz istoriju. Međutim konačno nešto i uigravamo na treningu, pa eto i nagrade. :)

Uffff kad bi uleteo Dumbija zulum bi nastao. 

Posted (edited)

screenshot_20190829_224151_com-android-c

Iz ovog klipa gore.

Edited by napadaj
Posted (edited)
23 minutes ago, reginald said:

Meni je Sadik danas dobro izgledao na momente u prvom poluvremenu. Većinu utakmice nisam pogledao. U ovim prijašnjim je bio katastrofa pa mi je možda baš zato danas izgledao bolje.

Zna Sadik da igra,ima osećaja za igru,ali toliko je fudbalski nepismen da je to neprihvatljivo za LE nivo.Još ako se na to doda prirodno loša realizacija...

Mora bar Škuntelar u najgorem slučaju. 😁

Edited by Milošica
Posted

#51 je sebični destruktivac koji je sprcao 20 i kusur godina u dupe ne shvativši da je fudbal kolektivni sport i da ne može da igra  kao u pionirima, a to više govori o njegovoj inteligenciji nego o fudbalskom (ne)znanju

plus, onaj hajp oko njegovog dolaska je doneo nemerljivu štetu timskoj hemiji, ako je uopšte postojao koji atom iste

Posted
37 minutes ago, Tresko said:

Sadik barem svaku loptu degažiranu, visoku primi i spusti nekom drugom ili sebi, radi presing, juri okolo i koristan je barem da tu loptu spušta. Ovo govno drugo je potpuno beskorisno, bezobrazno i iritantno glupo.

Šteta što je bagra rešila pošto-poto da proda Rikarda, on bi na ove dve utakmice uvalio barem 3 komada sigurno.

Plus je imao sjajnu asistenciju Zdjelaru za otvoren šut ka golu u I poluvremenu. Ona volina kada bi asistirala umrla bi odmah u mestu.

Posted

Je li ono u jednom momentu na snimku bio pukovnik Božović u trenerci Partizana? Ako jeste onda nam se smeši Škuntelar.

Inače -

dN194mv.jpg?1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...