Ted Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) rutinska igra šampionske momčadi Partizana sutra na žrebu biće strah neviđeni, strah od kuglice u kojoj piše ime Partizan najbolji smo, igramo proleće u Evropi Edited August 29, 2019 by Ted
SNARC Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pučkousti zvao ćelavog @SNARC onomad kad smo igrali sa laciom, moj prijatelj obećao sinu da će ime deteta biti ime igrača koji bude dao gol mališa se dva dana drao po bloku ”rodiće mi pjera mamicaaa” Moj brat se zove Nemanja..mnogo bi bilo edit - Koji sesir je nas...i.imamo li sanse da nizom cudnih rezultata veceras avanzujemo ? Edited August 29, 2019 by SNARC
J.R. Cash Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 19 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Kakav klej tompson izlazak iz blokade celavog Stagger.
Њујоркер Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Cuj prolece, bez osvajanja Kupa sajamskih gradova ja ne priznajem ovo natjecanje...
Kreator Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 5 minutes ago, twisted said: pa šta ste se stisli za jedan sms leb vas jebo!!! PARTIZAN JE U LIGI EVROPEEEE!!!!!!!!!!!!! TOOOOOO !!!!!
BWA Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pučkousti zvao ćelavog @SNARC onomad kad smo igrali sa laciom, moj prijatelj obećao sinu da će ime deteta biti ime igrača koji bude dao gol mališa se dva dana drao po bloku ”rodiće mi pjera mamicaaa” taj ga je mogao zvati samo da da autogol.
napadaj Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Eeeeeeeeeeeeeej crno-beli, volimo vas volimo vas volimo! P.S. Ožegoviću, mrš u pičku materinu!
harper lee Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Partizan je bezveze iskomplikovao ovu utakmicu jer se previse povukao, a nema ekipu koja moze da drzi zonu ispred odbrane, narocito po bokovima. U takvoj situaciji se obicno desi nekakav baksuz kao sto je ona ruka Asana i karambol posle slobodnjaka koji je slucajno uterao loptu u gol. Realno, da nije bilo toga Partizan je morao ovo da resi i ranije jer ima i bolju ekipu i bolju igru od Moldea, a bolji je bio i veceras. Retko gledam Partizan, nisam znao da je onaj Ozegovic onakva bezobrazna konjina od igraca. Za ono sto nije dodao loptu dva puta u kontri 2 na 1 leteo bi mi iz tima kao kufer.
Kreator Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 6 minutes ago, Tresko said: Kakva nevidjena Volina i beskorisna masa. Natho utrčava u prazno, samo da mu gurne loptu i gol, ali ne...........morončina ide da dribla. Teraj se Cavo u kurac što ovoga stalno uvodiš, jebo te kurac. Znači svaka tvoja reč o Ožegoviću je kao Njegoševa. Kakva neinteligentna osoba!
Miljenko Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Bravo. Steta bi bilo da ste ispali od prosecne ekipe. Realizacija kontri vam je kriminalna.
ZokiAsov Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 4 minutes ago, SNARC said: Moj brat se zove Nemanja..mnogo bi bilo edit - Koji sesir je nas...i.imamo li sanse da nizom cudnih rezultata veceras avanzujemo ? Trebalo bi da smo treci. Nek je ziv i zdrav naslednik
Recommended Posts