Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

Tošić je morao da ga umuva na onakvu asistenciju. Grizu i jedni i drugi. Čak je i Sadik imao dobar potez.

Sent from my H3213 using Tapatalk

• Replies 6.8k
  • Views 477.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

Kad je bre bila ta prva sansa, ja se ukljucih za ovu drugi.

Jbg, ovaj dupli pas je morao bolje

Zdjelar jedva dobacuje do gola, golman je imao vremena da popije kafu, da se istušira i da odbrani.

Ostojić hladan, dobro reaguje dosad.

ne sviđa mi se njihov golman, sve brani

Bambi deli lopte i nama i njima...

Kako Tošić upošljava njihove igrače, super!!

majko mila

Tošić umalo da asistira za gol njima. Eto kada se igra unazad očas posla greška...

Zasto jbt igramo visoke lopte na Sumu?

Aman, opet izasli pijani na teren.

Edited by Lord Stef

ko je ovo izgubio loptu pred našim golom

Zdjelar je potpuno van utakmice, i plus ima već žuti. Treba na poluvremenu umesto njega da uvede Natha.

Just now, Tresko said:

Zdjelar je potpuno van utakmice, i plus ima već žuti. Treba na poluvremenu umesto njega da uvede Natha.

+1. tempirana bomba.

4 minutes ago, Ted said:

ko je ovo izgubio loptu pred našim golom

Zdjelar

neverovatn broj povratnih lopti šaljemo direktno u noge Norvežanima, na kraju ćemo im iskreirati akciju za gol

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout