Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

Čestitke Snarcu !!!!!

Idemo večeras samo hrabro!

Savo zna kako treba kada ja najvažnije.

• Replies 6.8k
  • Views 479.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

Ajde, večeras da prođete, samo bez straha, očekujem neku prštalicu, tipa 3-3. Imate dovoljno mogućnosti da ih natrpate, kao one Turke. 

sad kad je i uroš sa nama možemo opušteno da čekamo početak

Herojski gubimo 5:1, uz veći posed lopte, veći broj dodavanja i izvedenih autova. Posle utakmice profesor Radenović u studiju izvodi matematički model i objašnjava zašto smo zapravo mi pobednici dvomeča.

27 minutes ago, Goranz said:

Herojski gubimo 5:1, uz veći posed lopte, veći broj dodavanja i izvedenih autova. Posle utakmice profesor Radenović u studiju izvodi matematički model i objašnjava zašto smo zapravo mi pobednici dvomeča.

3-1 objavio Pink ima mjesec dana.

Daj ne spominji to djubre od televizije i ljudi na ovom finom Topicu. Ima josh finih ljudi u Srbiji :fantom:

FK, fini klub

dajte neki link nešto kad počne, upravo sam uplatio tarifni dodatak da gledam na hotspotu utakmicu. laptop se puni, dole dele efes ladan, a decu ranije šaljem na spavanje.

Instaliraj aplikaciju orion tv for free na mobilni, pusti rts 1 i uživaj...ali bez tona ako je Strajnić. Slika bolja od bilo kakvih strimova.

E sad...ne znam da li ta aplikacija radi u inostranstvu.

Partizan (4-2-3-1): Stojković - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

Tošić daje gol iz slobodnjaka mmw

Sadik glavom mmnj

Tošić iz slobodnjaka pogađa Sadika u glavu i otvara kontru Moldeu, more likely.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout