theanswer Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Ma Zdjelar je meh igrač, on može da odigra neki pas ko Asanu što je odigrao ali je generalno bolno neprecizan, nema ga smisla ni porediti sa Izraelcem.
Azdaja Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Pošteno, međutim nešto sam užasno skeptičan glede naše #6ce. Na Asana sam recimo odma zalepio nalepnicu top igrača. Iskreno jedva čekam da vidim Natka.
Ted Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Vi er de beste, og vi vil vinne tittelenLa Molde forberede seg på den svart-hvite orkanen
gone fishing Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 12 minutes ago, Azdaja said: Ja ga vidim više uz Šćeku, montenigers je majstor krljanja I fizički mi je spremniji za tu svrhu od Zdjelara. Zdjelar na drugu stranu, korektno jako korektno igra ove godine, ne može mnogo toga da mu se zameri. Međutim ako je Natko toliko kvalitetan, jedan od njih mora da sisa, ili defanzivnija postavka gde Suma čeka svoju šansu sa klupe. najpre su ga zato doveli, ne treba potceniti opsednutost CABA zadnjim bezveznim, tj da ih ima barem dvojicu čak i u ligi gde treba probijati bunkere a kamoli ako treba da se brani u evropi, igraće sva trojica
April Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Ja se nadam da ste vi u pravu, ali sve što valja u ovom timu su kondicija za 90 minuta trčanja i visok presing. Da li Čerkez može to da isprati ili će štrčati kao Bambi, bumo videli. Treba nam igrač odmah.Përshëndetje nga ShqipëriaSent from fav toy
Ted Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 ne treba smetnuti s uma mogucnost da zavaljaju Scekica ili Zdjelara do kraja prelaznog roka....pa dilema nece ni postojati
Azdaja Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Onda opet brt Lola ostaje da brani leđa. A to više nije dovoljno ni za drugo mesto..
Mark Rothko Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Tresko da ne otvara spojler! Spoiler Transfer napadača Partizana Ognjena Ožegovića u Rozenborg bio je gotovo završen, ali se situacija zakomplikovala kada je norveški klub trebalo dogovori uslove sa fudbalerom. ... Napadač će po svemu sudeći večeras konkurisati za sastav u duelu crno-belih sa Moldeom. https://www.sportskacentrala.com/2019/08/22/ozegovic-nezadovoljan-uslovima-u-rozenborgu-transfer-stopiran/
Tresko Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 4 minutes ago, Mark Rothko said: Tresko da ne otvara spojler! Reveal hidden contents Transfer napadača Partizana Ognjena Ožegovića u Rozenborg bio je gotovo završen, ali se situacija zakomplikovala kada je norveški klub trebalo dogovori uslove sa fudbalerom. ... Napadač će po svemu sudeći večeras konkurisati za sastav u duelu crno-belih sa Moldeom. https://www.sportskacentrala.com/2019/08/22/ozegovic-nezadovoljan-uslovima-u-rozenborgu-transfer-stopiran/ U tri pičke materine............ Koje razočarenje.................
levi Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 znači daje gol Moldeu, kao Pavkov kad se vratio iz Kine
gone fishing Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 igrač utakmice fire sa hat trick-om - jeste li spremni deco , biće izgleda par stotina klinaca na stadionu
Kreator Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Večeras očekujem da grmi sa tribina: "Zakleo se bumbar u cvet i u med..."
Goranz Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Pre će biti nešto tipa "Ubićemo, zaklaćemo..." sa odgovarajućom koreografijom i zastavama, pa će profesor Vuletić u Nion slati ekspoze da je to uobičajena retorika u doba revizionizma.
Recommended Posts