Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

kakvih sedam dana. rapsodija na kiši, pa smrt dva bivša igrača, kazna uefe, kruševac pa ovo jedenje džigerice večeras

dobro da smo živi

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kakvih sedam dana. rapsodija na kiši, pa smrt dva bivša igrača, kazna uefe, kruševac pa ovo jedenje džigerice večeras

dobro da smo živi

navijacima nekih klubova ovo se ne desi u 5 godina.

nikad nije lako navijati za partizan, ali...

Posted
55 minutes ago, MocaVukotic said:

O dinamo bukurest

0-0 pa onda 3-1

Dinamo da sa Otelulom je bilo nesto ranije 0:0 pa 1:0 na Jna

Posted
29 minutes ago, Ted said:

spacer.png

batali jogu

pređi na drogu

what-is-bensedin_6.jpg

Posted

Uh, dobro je.  Važno je samo da se nije obistinilo ono zloslutno predviđanje o tome da će Savo Milošević proći u Evropi kao Tumbaković. Jedan od komentara sa B92 pred utakmicu:

" Da li je realno da moderan trener izjavi kako “i da hoće ne zna da se brani”? Tebi je posao da znaš da postaviš taktiku, i napadačku i odbrambenu i sve druge taktike koje su potrebne.
Sećam se da je Tumbaković tako demagogisao dok je vodio Partizan - “mi ne znamo sa se branimo bla bla, mi samo napadamo bla bla”. A čovek primio više petardi u Evropi nego iko pre i posle njega, kako ono bi, 0:5, 1:5, 2:5... Ne želim Partizanu poraz, da me pogrešno ne razumete, samo reagujem na ovakve izjave. "

:)

Posted

3:0 za Aris

naivno Molde prima.

Sad na pakao domaceg terena siguran sam prolaze Grci...

Bice jebeno, znamo li jesmo li domaci prvu?

Posted (edited)

Bogumi, smesi nam se Aris...

BTW, Barkaudo, hvala za linak

@azdaja

jesmo

Edited by Њујоркер
Posted

Aris je za nas daleko zajebanija opcija od moldea, mada nije toliko bitno obzirom da smo raspad totalni

Posted

Dosta slabije nego u prvoj. Čestitke na prolazu

Posted

ipak skandinavci 3:1 

ispala odbrana Grka paaa kao nasa u mnogim slucajevima, pokusaj ofsajd zamke i op.

Posted
2 minutes ago, renne said:

imak noirvežani

Bice 5:1 :laugh:

Posted

Bolje Molde..da ne ulazimo u solunske rasprave. Kakav nas glas prati, ne bi skoro videli Europu.

Posted

Zelja ti/nam je ostvarena,

2:0 za nas kod kuce 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...