Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Њујоркер said:

Kao sto rekoh, da ne bese bezveznog gola, rutinski prolaz u naredno kolo. Ali, mi smo PRTZN, pa mora bezrlazrozno kidanje zivaca.

Idemo dalje.

Da nije Stojke pogresio ovo bi se zavrsilo ko protiv onih Rumuna kad ih je Vermez izbacio 3:1 pa 0:0. Kako se bese zovu ti Rumuni nesto na O. 

Posted
Just now, Cash said:

Da nije Stojke pogresio ovo bi se zavrsilo ko protiv onih Rumuna kad ih je Vermez izbacio 3:1 pa 0:0. Kako se bese zovu ti Rumuni nesto na O. 

ocelul?

Posted (edited)

Da.

edit:

e, bravo Moco, zamenih ih, secam se da sam bio na JNA protiv Nacionala od kojih smo ispali, a ne Ocelula/Dinama... Tad samse vec bio preselio u NYC... Sto ti je memorija...

Edited by Њујоркер
Posted
Just now, Cash said:

O dinamo bukurest

0-0 pa onda 3-1

Posted (edited)

rutinsko odrađivanje posla od strane superiornije ekipe, prinuđene da putuje daleko i igra u nekoj vukojebini po nesnosnoj vrućini i užasnom terenu. jedina zamerka jeste što ovo nije rešeno u Beogradu sa 3 ili 4 razlike, a moralo je. onda bi gledali još dosadniju tekmu od ove, inače eksteremno dosadne.

da nije bilo onih penala u utorak mogao bi da konstatujem sam se smorio kao zmaj gledajući fudbal ove nedelje. obe tekme su bile ekstremno dosadne, slabog kvaliteta, na lošim terenima. bogu hvala pa bejaše oni penali, to je bilo zanimljivo za gledanje a usput i opušteno pošto mi bilo sve jedno ko će da prođe.

Edited by Ted
Posted

Fino vece na Gusaru na Nbgd, nisam hteo zbog Teda i ekipe da mracim danas ovde ali bilo mi je jasno da ni na sta necemo liciti pa sam proveo divno vece izmedju drveca i reke... da li ce gamad/djubrad bar sada dovesti bar jos 2 igraca... da li ce dozvoliti... Duh.... govna raspala svi zajedno severna koreja govna da se najede 

Posted

pojačanja stižu,

pobede se nižu,

i kući i tamo

jebemo pa rasturamo

ovo je kratak siže naše polusezone, nego ne mogu da čekam decembar da bih napisao

Posted

Cestitke i da nabijamo taj koeficijent kako treba :)

Posted
3 minutes ago, Ted said:

pojačanja stižu,

pobede se nižu,

i kući i tamo

jebemo pa rasturamo

ovo je kratak siže naše polusezone, nego ne mogu da čekam decembar da bih napisao

+1 

Mislim da je vreme za jos jednu meditacija/ joga slicicu

Posted

E ovo je moj PRTZN :D

Prošli smo dalje, jedino što je večeras vredno pomena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...