Lord Stef Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Cekaj bre, to stvarno pisalo Fire? Ja sam mislio da mi se pricinilo onako nervoznom. Uzasna utakmica ali idemo dalje. Najbolji smo.
Azdaja Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Imamo špica koji sve zna osim da postigne gol. Urošević sasvim solidan za ove defanzive kad nas ništa drugo ne zanima. Ćelavi ili je do povrede ili do forme ali kritičan je. Prošli smo ali Molde je mnogo ubojitiji I spremniji tako da iskreno nisam optimista.
rooney Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Hvala svima na odgovoru. Ako je Molde, sigurno prolazite ali igra se stvarno mora mnogo popraviti.
MocaVukotic Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 'naci jebem vam mater usranu i diletantsku, karace vas molde, oci ce da vam ispadnu! I treba
Cash Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Savi je izgleda njegov pajdo Radovan Curcic sastavio taktiku. Ok prosli smo ali bice bas jebeno protiv Moldea. 7 minuta nadoknade je bilo bas previse nismo se toliko izlezavali. Turci su u Ljubljani ukrali bar jedno 15 minuta.
BWA Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Just now, Azdaja said: Imamo špica koji sve zna osim da postigne gol. Urošević sasvim solidan za ove defanzive kad nas ništa drugo ne zanima. Ćelavi ili je do povrede ili do forme ali kritičan je. Prošli smo ali Molde je mnogo ubojitiji I spremniji tako da iskreno nisam optimista. ali nas prolaz direktno je uslovljen izmedju ostalog i tvojim optimizmom, tako da samo pozitiva i sve ce biti ok.
Њујоркер Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Kao sto rekoh, da ne bese bezveznog gola, rutinski prolaz u naredno kolo. Ali, mi smo PRTZN, pa mora bezrlazrozno kidanje zivaca. Idemo dalje.
San Epifanio Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Ako budemo igrali sa Arisom imamo realne sanse da na gostujucem terenu zaradimo iskljucenje iz LE.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
harper lee Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Kad god nam UEFA bude ubuduce srala zbog kvaliteta terena samo im treba pustiti snimke sa ove i prekjucerasnje utakmice nasih klubova i odjebati ih na keca, uz obavezno psovanje majke. Bolje su za igranje i klasicne livade od ovakvih izrovarenih i krpljenih terena za koje nikad ne znas sta te ocekuje kad povuces loptu. Sreca da se niko nije povredio na ovom krticnjaku. Cudna i teska utakmica za Partizan, Malatija nije uradila nista a od prolaza ih je delila jedna akrobatska intervencija Stojkovica. No, pored sve muke s terenom, kvalitetom fudbala i saljivoscu onih sto su potpisivali igrace (Fire Ozegovic, jebo te) posebno se istakao Strajnic Predrag Kalimero svojim besprekornim komentarisanjem utakmice. Kakva je ono budaletina, to majka ne radja.
bradilko Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 12 minutes ago, Њујоркер said: Jebt se nevernici:) jebimo se kaurini!! idemo dalje! fiba mafija
Recommended Posts