Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
Hvala Kokiju, Dekiju, Lakarri, a zasto da ne i Predsedniku na podrsci!

Hvala im i na praznoj Marakani protiv Salcburga.
Posted

Po stoti put ponovljeni prekršaji zbog kojih su plaćane velike novčane kazne. Zakrčene stepenice i prolazi na tribinama, pirotehnika...........Kad po stoti put bivaš kažnjavan zbog istih stvari, onda te kao povratnika kažnjavaju ovako.

Ono za skandiranje onom buzdovanu je glupost jer "pičko ciganska" nije skandirano rasistički, već zbog toga gde je pre igrao. Mogli bi ti iz FARE barem da se informišu o stvarima pre nego što cinkare.

Ali, svejedno, kad stoka neće da shvati po stoti put da neke stvari ne smeju da se rade, sad su popili dve utakmice, sledeći put će 5 ili će biti izbačeni iz evropskih takmičenja.

Posted

ista kazna ko onim rumunima sto su pogodili sudiju petardom

Posted

Nama je kumulativna. 

Pevalo se malo zaklanom Muratu ovde gde sam ja bio..mislim da su na jugu imali zastavu sa likom Kalabica (ako ne gresim). 

E sad, za ovo sa prolazima se bas pazilo od pocetka i nekoliko puta je ponovljeno. Jedino gde sam video guzvu je bilo na zapadu kad je kisa krenula i jedan deo ljudi je krenuo sa stadiona. 

Posted (edited)
34 minutes ago, samo_opusteno said:

Hvala im i na praznoj Marakani protiv Salcburga.

Da ne bude zabune - podrzavam svaku ovakvu odluku UEFA, Kninu, Kalabicu i Muratu NIJE mesto na Stadionu. Na Stadionu bi trebalo da se navija za Fudbalski Klub Partizan i njegove igrace... Vlast nece i ne zeli da resava ove probleme (stavise direktno vlast preko Nedica je napravila tzv frakcije navijaca na Jugu), i dobija se ovo. Dobro da nas nisu izbacili.

Edited by mozzer
Posted
25 minutes ago, mozzer said:

Da ne bude zabune - podrzavam svaku ovakvu odluku UEFA, Kninu, Kalabicu i Muratu NIJE mesto na Stadionu. Na Stadionu bi trebalo da se navija za Fudbalski Klub Partizan i njegove igrace... Vlast nece i ne zeli da resava ove probleme (stavise direktno vlast preko Nedica je napravila tzv frakcije navijaca na Jugu), i dobija se ovo. Dobro da nas nisu izbacili.

+1

Posted

ako je zaista bila zastava sa likom Kalabića, ja lično bih izrekao dugotrajno izbacivanje iz Evrope. ako je tako, kazna je ispod svakog minimuma, čak smešna i neozbiljna.

i da, ako smo dotle došli da su nam takve zastave nešto normalno, onda za Evropu i nismo nego za ludnicu.

Posted

E vidi..neki cetnik je bio. Kalabic, onaj pop Djujic ili ko vec, ne razaznajem ih. Secam se da smo bas prokomentarisali.

Posted

Kamere su instalirane pred meč sa Skenderbegom. Na ovom snimku od 5:11 detaljnije. Pa izvolite gospodo, individualno kaznite krivce. Gde možete, naravno. Recimo onog koji je nosio keltski krst. Petogodišnja zabrana posete JNA + novčana kazna.

Posted
2 minutes ago, BlackGeorge said:

Kamere su instalirane pred meč sa Skenderbegom. Na ovom snimku od 5:11 detaljnije. Pa izvolite gospodo, individualno kaznite krivce. Gde možete, naravno. Recimo onog koji je nosio keltski krst. Petogodišnja zabrana posete JNA + novčana kazna.

da se nije ceda jovanovic s tim keltskim krstom instalirao na tribinu?

Posted

@SNARC

jasno....i ja imam problem da raspoznajem i identifikujem te bradate spodobe i koljače. ali za Boga miloga, šta će to na stadionu, koliki je to stepen ludila. i šta će koji kurac šetalice za carevima, kraljevima, knezovima i sličnim likovima.

ode sve u kurac, ako se tim putem krene. a krenulo se i kanda nema ko da zaustavi.

Posted

Pa sad..uprava ce da se utali na drugom mestu i imati izgovor zbog gubitka..huligane boli qrac svakako. 

Ispastaju igraci i mi koji jos nekako volimo klub. A nas ko jebe.

Posted

ništa drugo nije ni za očekivati ako se i sama država bavi revizijom istorije i rehabilitacijama fašista i njihovih kolaboratora. muka mi je od okruženja u kome živim. a još više mi je muka što je to okruženja u kome moje dete odrasta.

Posted

postoji neka kretenska zelja vodjstva tribine da se pokazu kao veci "srbi" od najvecih "srba" na kugli zemaljskoj.

sve te setalice i ikonografija preuzeta je od saban cetnika sever, odakle je dio tribine uostalom i dosao.

naravno, u teznji da budes veci seljak od najveceg seljaka na planeti, zajebes klub za koji navodno navijas, a u stvari te boli kurac za njim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...