Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, sidarta said:

Kao drugo, Ognjen Ožegović je bio najbolji igrač Partizana na ovoj utakmici.

uh, uh, uh

vrlo smela tvrdnja

Posted

Simoviću, vidiš valjda nadimak, ta tvrdnja se ne odnosi na učinak na terenu. U pitanju su transcedentni detalji, njegova aura je bil najčistija.

Posted

Ako je Ozegovic danas bio najbolji na terenu ja sam Mesi

Posted

#51 ne može da se ospori želja i htenje da nešto uradi, ali da bi uspeo u tome skil mora da je na mnogo višem nivou, a to se ne radi sada

ok 15, 20 min da zameni sadika kad ovaj baldiše i unese živinu, i to je to do januara, a onda iguman, manastir...

Posted (edited)

Zbog ovoga što je učinio Tošić na 6:23 on bi mi bio zakucan za klupu a možda i tribine za duži period. Debilčina se zaleće u trojicu na dribling i naravno gubi loptu, dok ima na levoj strani slobodnog igrača kao duh da se stušti u 16 metara. Naravno, odmah posle toga sledi ubitačna kontra gde pukom srećom nismo primili gol. 

Pa onda onaj slobodnjak u drugom pol. sa leve strane, kada je uzeo loptu on da izvede iako bi trebao dešnjak. Čak je i Savo sa klupe sugerisao da ne izvodi već da ostavi drugom igraču. Kažem opet, ovaj Tošić nas časti svojim prisustvom iako ga niko od navijača ne želi. Međutim (trebalo bi po ugovoru) prima neke masne pare, priča se da je to negde oko 60.000evra mesečno...a duguje mu se. Pat pozicija. Za Partizan najgore.Pa se onda opet okrenemo glavnom i odgovornom uredniku -upravi, i tako u krug.

Edit: Ponavljam Savo ovog puta nije kriv. Ekipa sa dna tabele kakav je napredak i koja nije dala nijedan gol do večeras. Pa izvinite, hoće li to da "proba" protiv orbanovih,radničkog, voše? Ovo je sjajna pokazna vežba upravi na vreme; Evo igrao sam sa ovih 4-5 dunstera koji su na platnom spisku i koji su legitimni igrači. I oni su odigrali kao neki niželigaški fudbaleri amateri.

Da, neophodna su pojačanja pa izvolite. Rešite mi to.

Savo će biti apsolutni krivac na svakom sledećem meču ako ubaci u prvih 11  dva dunstera, od nekih 10-ak koliko ih imamo na platnom spusku.

Edited by BlackGeorge
Posted
9 hours ago, sidarta said:

Ti bi trebalo da se umiješ hladnom vodom i otrezniš. Kao prvo, Partizan nije Barselona, pa da pišeš takve bedastoće (taj i taj ne sme da priđe terenu). Kao drugo, Ognjen Ožegović je bio najbolji igrač Partizana na ovoj utakmici.

18524331765c86301b8b102965553878_orig.JP

Posted

Klasična je priča ovo o jajarenju, kombinacijama i svemu što gledamo u Partizanu i svim našim klubovima generalno zadnjih 25god koje povremeni ulazak nekog u LŠ mogu da prikriju na sezonu, ali ne i da sakriju ili ne daj Bože iskorene. Miletić N.R. nije čovek za desnog beka, eventualno u nekoj ultra defanzivnoj varijanti, a to nam je otprilike bio sedmi problem u utakmici sinoć. Imaš njega na toj poziciji u utakmici u kojoj treba da napadaš, beskoristan totalno. Vujačić i Pavlović uigrani kao da sam se ja sreo sa ortakom na ulici i krenuo na fudbal da igram. Lola o Lola može da zaključa neku bičarku u wc i to je to, Tošić kao što sam i pisao bivši igrač, Ožegović ne ume, on da igra sam u špicu ne bi mogao sve da Mesi, Azar i Salah igraju iza njega, znači ovo je tekma za Sadika jbg, on bar može da se zagradi, to što ga čuva za revanš, pa jebiga jajarenje. 

Posted

sve tacno, uz napomenu da je celavi miletic citavu karijeru igrao na poziciji stopera, pa i kod nas duzi vremenski period.

zasto je prebacen na beka nikad mi nije bilo najjasnije. tacno se vidi da mu to nije prirodna pozicija.

Posted
6 minutes ago, BWA said:

sve tacno, uz napomenu da je celavi miletic citavu karijeru igrao na poziciji stopera, pa i kod nas duzi vremenski period.

zasto je prebacen na beka nikad mi nije bilo najjasnije. tacno se vidi da mu to nije prirodna pozicija.

prebačen je zato što je takav miletić bolje od bilo čega što imamo u rosteru a goveda neće da plate igrača, nego čekaju da im neko dođe za dž, onda ga uvale nekome za 300k, on im orposti one plate što mu kasne a kasne bar 5,6 meseci itd u krug, jovo nanovo. ovde su se odlučili na podvarijantu 1b, pošto miletić ono nije baš totalno nesposoban na svojoj poziciji, može da je odigra kvalitetno protiv nekih rivala, onda će to isto da urade samo bez dovlačenja nekog drugog, već ga imaju u ergeli. 

Posted

Mislim da je sad dosta jasno da nam sezona zavisi od LE. Ne jer ćemo tamo da napravimo ne znam kakav uspeh, već jednostavno, bez plasmana u grupe to nam je što nam je što se tima tiče. A ako uđemo onda možemo da se nadamo da će da dođe i par slobodnih/jeftinih igrača privučenih igranjem u evropi.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Zbog rasizma uefa vas je kaznila dva meca bez publike.

Posted

svilen gajtan

Posted

Hvala Kokiju, Dekiju, Lakarri, a zasto da ne i Predsedniku na podrsci!

Posted

Bio sam na tekmi, rasizma stvarno nije bilo, kao ni bula, Murata I opšteg kosovarenja. Bio je Karađorđe na jugu, ali bila je i pre Knez Lazar šetalica tako da ne verujem da je zbog toga. Od povika jedino se Donaldu skandiralo ali to je bilo pri izlasku i ulasku u tunel. Na druge zastave nisam obraćao pažnju ovaj put ali je sigurno bilo nekoliko redovnih sa keltskim krstovima pa ako je kazna zbog toga i ako će ovo da ih skloni sa tribine neka im.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...