Zed Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Bolje da nista ni ne pišem sta mislim o ovom razvoju situacije.
Tsai Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Pa onda nek daju Nadalu 12.pehar i da ne drvimo mnogo. On odmara tri dana a drugi finalista igra 4 dana zaredom, tacno kurca nek mi se nasisa onaj ko organizuje ovaj cirkus u blatu
Ras Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Igrači bi imali ujadnečenije šanse da su se polufinala igrala u istom terminu, ovako preostaje da navijamo.
MiddleClass Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Uzasan Novak. Valjda mu bude prijao prekid i odmor do sutra. Greota da ispadne od pokojnog Tima.
eumeswil Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Na ESu kažu da je Novak izašao sa terena PRE nego što je doneta odluka o prekidu. Jel mogu sad da ga diskvalifikuju zbog toga?
Time Crisis Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 1 minute ago, miki.bg said: Na ESu kažu da je Novak izašao sa terena PRE nego što je doneta odluka o prekidu. Jel mogu sad da ga diskvalifikuju zbog toga? U teoriji da ako je tačno, u praksi čisto sumnjam da bi se usudili. :P
eumeswil Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Novak u fazonu, sisajte q jebo vas teren bez krova u 2019, odoh ja da pletem.
Tsai Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Bogami dosta se velika vriska digla oko ovoga po forumima teniskim
Tsai Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Kazu da je u parizu vedro i dize se frka oko novakovog odlaska sve veca. Mogli bi da se oglase ili RG ili igraci
Jumanji Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Na ESu kažu da je Novak izašao sa terena PRE nego što je doneta odluka o prekidu. Jel mogu sad da ga diskvalifikuju zbog toga? Ko kaze na ESu? Mats je rekao u 18:20 cim je izaslo da se mec prekida do sutra, da su organizatori odlucili da prekinu zbog nadolezecih losijih vremenskih uslova. Noramalni da prvo kazu igracima, pa onda izadju sa obavestenjem. Glupost.Ahhh te hajke i animoziteti u pm vjse
Jumanji Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Aha..ovo mi je promaklo..jbg ona je cula, to je po automatizmu true story Mats je posle nje rekao da su organizatori...bla blaNastavak sutra u 12.
Recommended Posts