Tsai Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 5 minutes ago, Zed said: Ma i bolje da izgubi od Tima. Da čuva 28-26.
Nesh Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Just now, Tsai said: Gresna mi dusa, uzivam u ovome. Bas A ja sam navijao za Federera, doduse samo uslovno, retroaktivno, ako Djole pobedi Tima.
Max Morlock Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Dobija Fed ono, mmw.Ispravljeno Sent from my SM-N950F using controlled substances...
harper lee Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Rodzer ispucao sve sto je imao i s tim sakupio sedam gemova u prva dva seta, sad ostaje samo da se vidi koliko brzo ce sve da se zavrsi.
nenad Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 2 minutes ago, harper said: Rodzer ispucao sve sto je imao i s tim sakupio sedam gemova u prva dva seta, sad ostaje samo da se vidi koliko brzo ce sve da se zavrsi. nista drugo se nije ni moglo ocekivati, njemu je dok je bio u prajmu maksimum bio jedan set na rg protiv rafe.
harper lee Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Just now, nenad said: nista drugo se nije ni moglo ocekivati, njemu je dok je bio u prajmu maksimum bio jedan set na rg protiv rafe. Pa da, napisao sam to i pre meca. Rodzer je toliko usao u glavu teniskim navijacima, s punim pravom, da se zaboravilo koliko je inferioran u odnosu na Rafu na sljaci. Narocito na sljaci u Parizu. Dobro se i drzao s obzirom na to kolika je razlika u kvalitetu igre na sljaci i ovom ludackom vetru, a bogme i na godinu proizvodnje. U ovim godinama on jedino moze da pobedi Rafu tako sto ce ovaj da odigra skandalozno los mec ili da bude povredjen. U svakom drugom scenariju prosto nema sansu.
nenad Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 2 minutes ago, harper said: Pa da, napisao sam to i pre meca. Rodzer je toliko usao u glavu teniskim navijacima, s punim pravom, da se zaboravilo koliko je inferioran u odnosu na Rafu na sljaci. Narocito na sljaci u Parizu. Dobro se i drzao s obzirom na to kolika je razlika u kvalitetu igre na sljaci i ovom ludackom vetru, a bogme i na godinu proizvodnje. U ovim godinama on jedino moze da pobedi Rafu tako sto ce ovaj da odigra skandalozno los mec ili da bude povredjen. U svakom drugom scenariju prosto nema sansu. ma znam, video sam, nije tebi bilo namenjeno, i ja napisah da je kvota od 1.1 ustvari kvota da ce se nadal povrediti. ovo je i dalje ogroman uspeh za rodzera, verujem da ce mu to doneti dosta samopouzdanja na predstojecem vimbldonu.
Tsai Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ne znam zasto, imam bas jak osecaj da je ovo bio poslednji Federerov mec na RG ikada
Recommended Posts