Jump to content

Ronald Garos 2019

Featured Replies

Imaju dozvolu za krov, zato su i pravili novi Centralni, jer na starom nije bilo navodno moguce postaviti ga, ali mislim da ce to biti tek za 2 godine.

A ove su svi, bez obzira na njega, svi iscekivali reflektore, ali ocigledno da ce i njih biti tek 2021. (nakaceni gore), jer se od tada pominju vecernji termini.

Krov na Šatrijeu= Grdelička klisura

6 minutes ago, Jumanji said:

Imaju dozvolu za krov, zato su i pravili novi Centralni, jer na starom nije bilo navodno moguce postaviti ga, ali mislim da ce to biti tek za 2 godine.

A ove su svi, bez obzira na njega, svi iscekivali reflektore, ali ocigledno da ce i njih biti tek 2021. (nakaceni gore), jer se od tada pominju vecernji termini.

+1

krov praktično duplira cenu stadiona a i vreme izgradnje, pa su zato odabrali ovo rešenje

Da nisu pravili dodatni novi stadion Matje od 5000 mesta, možda bi im preteklo za krov.

Kad su pajseri!
Vesić bi im i osvetljenje i krov i gondolu za transport igrača sa Ajfelove kule već izgradio :s_d:

Vučić bi otvorio sve to pre roka [emoji106]

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

Viktor corak. Izgubio sa 6:3 6:4 od Aleksandre Milera iz Fra.

Viktor je nanizao 2 pobede u kvalifikacijama, što je postignuće, imajući u vidu njegove prethodne rezultate.

A i to sto kazes, but still...

Kad je vec ispljuvao RG, Kirjos se u povukao sa turnira.

Kontam da se Kirjos penzioniše najkasnije u toku sledeće godine.

Ma jok. Dobru on lovu uzima, samo recimo od LC (Lejver Kup), koji je ovih dana postao sastavni deo ATP [emoji846]

Odlican zreb za Novaka, trebao bi lagano da pocisti Zvereve i slicne do polufinala sa Timom a tu je sve moguce, jbg. Spanski cigojner do finala nece izgubiti vise od 3, eventualno 4 gema po setu.

Sutra Tipsa-Dimitrov oko 1 na terenu br. 1 a na 7i oko 3 Djere-Ramos Vinolas pa posle njih Jorovic-Brady

Ako bude 2 od 3 za mene je uspeh

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Za sve koji imaju EON Box - krenuo Eurosport 4K na poziciji 132, prenose ceo turnir! :hail:

RG2019_FB_POST_800x450_RS.JPG

Edited by Jeremija

ide i bez eon boxa, ko god ima cam