Kreator Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Ala Zverev efikasno završava setove, svaka čast. Kakav kralj.
Cash Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 (edited) Zverev Nole dobio 6 igara zaredom na sreču Edited June 6, 2019 by Cash
Malvo Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Nekad me je ovo impresioniralo, a sad mi sve vise i vise smeta. Vise ne sumnjam da on skoro uvek moze da upali na 90+% i lagano razvali svakog. Kao sto sam vec jednom primetio, pa mi bi da teoretisem zaverom, uopste me ne bi cudilo da on svesno sebe dovodi u neprijatne scenarije kako bi ucio da se iz njih iskobelja kad mu stvarno bude zatrebalo. A ocigledno je i da mu se vrlo cesto jednostavno ne igra. A moze.
cedo Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Just now, Malvo said: Nekad me je ovo impresioniralo, a sad mi sve vise i vise smeta. Vise ne sumnjam da on skoro uvek moze da upali na 90+% i lagano razvali svakog. Kao sto sam vec jednom primetio, pa mi bi da teoretisem zaverom, uopste me ne bi cudilo da on svesno sebe dovodi u neprijatne scenarije kako bi ucio da se iz njih iskobelja kad mu stvarno bude zatrebalo. A ocigledno je i da mu se vrlo cesto jednostavno ne igra. A moze. ovo je meni ne jednom palo na pamet
Arkadija Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 4 minutes ago, Malvo said: Nekad me je ovo impresioniralo, a sad mi sve vise i vise smeta. Vise ne sumnjam da on skoro uvek moze da upali na 90+% i lagano razvali svakog. Kao sto sam vec jednom primetio, pa mi bi da teoretisem zaverom, uopste me ne bi cudilo da on svesno sebe dovodi u neprijatne scenarije kako bi ucio da se iz njih iskobelja kad mu stvarno bude zatrebalo. A ocigledno je i da mu se vrlo cesto jednostavno ne igra. A moze. ja to stalno mislim o njemu.
Cash Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 1 minute ago, Arkadija said: Jel živa publika ? Ne čuju se uopšte. Pozoristna atmosfera tako če biti i u nedelju
Recommended Posts