June 6, 20195 yr Nekad me je ovo impresioniralo, a sad mi sve vise i vise smeta. Vise ne sumnjam da on skoro uvek moze da upali na 90+% i lagano razvali svakog. Kao sto sam vec jednom primetio, pa mi bi da teoretisem zaverom, uopste me ne bi cudilo da on svesno sebe dovodi u neprijatne scenarije kako bi ucio da se iz njih iskobelja kad mu stvarno bude zatrebalo. A ocigledno je i da mu se vrlo cesto jednostavno ne igra. A moze.
June 6, 20195 yr Just now, Malvo said: Nekad me je ovo impresioniralo, a sad mi sve vise i vise smeta. Vise ne sumnjam da on skoro uvek moze da upali na 90+% i lagano razvali svakog. Kao sto sam vec jednom primetio, pa mi bi da teoretisem zaverom, uopste me ne bi cudilo da on svesno sebe dovodi u neprijatne scenarije kako bi ucio da se iz njih iskobelja kad mu stvarno bude zatrebalo. A ocigledno je i da mu se vrlo cesto jednostavno ne igra. A moze. ovo je meni ne jednom palo na pamet
June 6, 20195 yr 4 minutes ago, Malvo said: Nekad me je ovo impresioniralo, a sad mi sve vise i vise smeta. Vise ne sumnjam da on skoro uvek moze da upali na 90+% i lagano razvali svakog. Kao sto sam vec jednom primetio, pa mi bi da teoretisem zaverom, uopste me ne bi cudilo da on svesno sebe dovodi u neprijatne scenarije kako bi ucio da se iz njih iskobelja kad mu stvarno bude zatrebalo. A ocigledno je i da mu se vrlo cesto jednostavno ne igra. A moze. ja to stalno mislim o njemu.
June 6, 20195 yr Author 1 minute ago, Arkadija said: Jel živa publika ? Ne čuju se uopšte. Pozoristna atmosfera tako če biti i u nedelju