MiddleClass Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Govnari, siptar, sljam, moroncine... Mi sa fudbala smo gospoda.
radisa Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Ja se izvinjavam forumašima, tek sam sad video, Vulejov nas više neće uznemiravati...
Max Morlock Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Opušteno, pisalo je na zidu od početka... Sent from my SM-N950F using controlled substances...
renne Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 9 hours ago, radisa said: Ja se izvinjavam forumašima, tek sam sad video, Vulejov nas više neće uznemiravati... znači upisao je još jednu recku nema foruma sa kog nije trajno banovan
Ros Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 naravno da ce simona da izgubi prvi set, pa ce podici igru i onda ce se ganjati 3 sata
Ros Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 s obzirom na vremenske prilike, imaju luksuz da se zajebavaju sa terminima, pa su stavili "not before"
Cash Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 12 minutes ago, Ros said: naravno da ce simona da izgubi prvi set, pa ce podici igru i onda ce se ganjati 3 sata Simona hoce da podigne igru ali Amanda je rekla njet nece moci
Arkadija Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Našla sam strim u kome prikazuju prazan šatrije i piše da je Đoković upcoming match.
Recommended Posts