Nesh Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 (edited) Pesikan oplakuje Federera: Mora da bude isfrustriran Federer onim sta se sve desava...Stvarno tuzna prica, dobio prvi set, ali eto ispustio nekoliko brejk lopti u tom setu, pa nikako ne moze da se oporavi od tog postradanja... Edited June 4, 2019 by Nesh
Tsai Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 11 minutes ago, nenad said: resice to sten u 4 seta, alah je veliki. +1
Jumanji Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Pitanje koliko Vavrinka ima snage i u kakvoj je kondiciji zapravo, sumnjam da ce Federer moci da se ganja uspesno u 5 setova. E sad jeste brza sljaka, lepo se videlo ovih dana kod servera, pa da vidimo koliko ce brzo uspevati za zavrsava svoje poene matori.
Nesh Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 (edited) Ne moze Pesikan da prezali Fedrererove propustene brejk prilike... Edited June 4, 2019 by Nesh
Arkadija Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Reče Banjac: " prilično indisponiran Japanac" Pa kada je Nišikori pokazao da ima ono nešto, protiv Nadala? Pa nikada!
mlatko Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 dal ce rafa zavrsiti pre svajcaraca?e toInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Lajovic i Tipsarevic odose u treci set. Lepo.e to sam zaboravio da spomenem. Izvukli su u pravi cas, ponekad me cak zbunjuje kako se takvi igraci dobro snalaze u dubl situacijama. jako dobro nadoknadjuju manjak iskustva Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
harper lee Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 (edited) Ako Federer i Vavrinka udju u peti set bice cripple fight u tom setu. Fino samaranje za sada. Edited June 4, 2019 by harper
Nesh Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Dal mi se cini ili ko god da izadje na mrezu Federer dobija poen?
Malvo Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Kako ga jednostavno izbaci ovim top spinom na bekhend, imam osecaj da mu je svaki takav napad prosao.
Miljenko Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Ipak nije uspeo nas dubl, padose u taj brejku. I cetvrtfinale je sjajan rezultat.
Jumanji Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Dubl ispao, a Federer neocekivano fizicki spreman, doduse nema nekih dugih razmena, iako su 3 sata na terenu ali opet odlicno se krece
Recommended Posts